Kimsesizlerin sahibi Cumhuriyet!

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde, bir mesaj yayımladı. Köprülü, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün tanımı ile; "K

Tekirdağ 26.10.2015 16:01:00 0
Kimsesizlerin sahibi Cumhuriyet!

“Kimsesizlerin sahibi Cumhuriyet” diyen Milletvekili Emre Köprülü açıklamasında şunlara yer verdi: “Trakya’dan Ardahan’a kadar birlik ve beraberliğimizi sağlayan, ‘önce birlik, önce insan’ ilkeleri ile bir arada yaşamamızı mümkün kılan Atatürk’ün en büyük eseri olarak karşımızda durmaktadır. Ulusal Kurtuluş Savaşı bu ülkenin en büyük onurudur. Milli Mücadele döneminde kadınıyla, erkeğiyle yokluk içinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, emperyalizme karşı,  milletimizin kardeşlik ve birlik bağlarını sonsuza dek ayakta tutmanın yegane anahtarı olacaktır. Biz CHP olarak mücadelenin en ön saflarında yer alarak halkla beraber Cumhuriyetin bütün değerlerini ve kazanımlarını koruyacağız ve yaşatacağız.”

CUMHURİYETİMİZİN 92’NCİ YILI KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran parti olmanın haklı gururu ile Cumhuriyet Halk Partisi tarihsel birikimi, kadroları ve Cumhuriyetin bekçisi gençleriyle görev başında olduklarını belirten Köprülü, “Karanlık bir sürece giren ülkemizi bu düzen içerisinden çıkarmak, içte ve dışta emperyalizme karşı direnmek ve bütünleştirmek için başı dik bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz. Tıpkı Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, bir ulusu birleştiren, kardeşlik, özgürlük, bağımsızlık duygularını yeniden sağlayarak başı dik bir toplum olarak ayağa kalkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; Toprakları işgal edilmiş bir milleti İstiklal Savaşı ile birleştiren ve Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Cumhuriyetimizin 92. Yılı tüm ulusumuza kutlu olsun.”diye konuştu.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10