ÇTSO Heyeti dönüyor

Balkan gezisini sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Saraybosna'da iki günlük programın ardından karayolu ile Karadağ'a hareket etti.

Çerkezköy 26.10.2015 16:14:00 0
ÇTSO Heyeti dönüyor

Hafta sonunu seyahat ile geçiren heyet Dubrovnik ve Saraybosna’yı gezme imkanı buldu.

SARAYBOSNA’YI GEZDİLER

Cumartesi sabahı erken saatlerde Saraybosna’daki otellerinden ayrılan heyet daha sonra Saraybosna şehrini gezdi. Rehber eşliğinde ilk olarak Hacı Hüsrev Köpsü’nü gezen heyet daha sonra Hacı Hüsrev Camisini gezdi. Saraybosna’da Sebil, Beyaz Burç, Hacı Hüsrev medresesi, saat kulesi ve Aliya İzzet Begoviç’in mezarını gezen heyet daha sonra Saraybosna’nın tarihi merkezi olarak bilinen Başçarşı’yı gezdi. Yedi saatlik yolculuğun ardından Hırvatistan’a geçen heyet dalmaçya kıyılarında bulunan Dubrovnik şehrine geçti. Bir gece burada konaklayan heyet sabah saatlerinde dubrovnik şehrini gezdi.

BUGÜN DÖNECEKLER

Hırvatistan’ın güney ucundaki liman kenti, hem tarihi dokusu hem de çekici sahilleri ve etrafındaki adalarla farklı güzellikler sunan şehirde Dubrovnik kalesini, Büyük onofrio çeşmesi, Stradun Caddesi,Çan kulesi,Sponza sarayı,Katedral, Aziz Saviour Kilisesi, Orlando Sütunu, Gundulica meydanı, eski limanı rehber eşliğinde gezme imkanı buldu. Dubronvnik’ten öğlen saatlerinde ayrılan heyet daha sonra Karadağ’a geçerek Kodor kentini gezdi ve konaklamak için Budva’ya geçti. Pazar akşamını Budva’da bir otelde konaklayarak geçiren heyet Kosova’ya otobüs ile geçerek Prizen’de Kosova İş Dünyası derneğine konuk olacak. Burada iş adamları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek heyet akşam saatlerinde Piriştineye hareket edecek ve Salı sabahı Türkiye’ye dönecek.

HEYET ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Heyette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Akın, Mesut Gürgün,Sinan Sifil,Murat Seymen,Metin Taşdelen, ÇTSÖ Yönetim Kurulu üyeleri Rahmi Yılmaz, Gürkan Kesim, Muharrem Yamaç, Mehmet Aksoy,Talip Sivri, İsmail Tezcan, Aktaş Güler, ÇTSO personeli  Ayşenur Taş, Saray, Kapaklı ve Çerkezköy’den Emre Kayan, Emre Çetin, Serkan Bahar, Bünyamin Fırat, Kemal Sezen,Eser Önsel,Sefer Kılıç,Erhan Deniz, Mustafa Tanık,Turgay Kaya,Şafak Tuna,Mahmut Köse,Salih Bektaş, Nezir Sobacı, Tahir Eke, Mustafa Ogün Asıl, İsmail Taş Mehmet Bakıral, Hüseyin Taşkın, Murat Kök, Ümit Süthan, Fazlı Çelikbilek, Alphan Akran yer alıyor.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10