PERYÖN 23. İnsan Yönetim Kongresi 16-17 Kasım'da Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak

Avrupa'nın kendi alanında en büyük etkinliği olan PERYÖN 23. İnsan Yönetimi Kongresi 16-17 Kasım 2015'te İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. 40'ı aşkın oturumun dÃ?

26.10.2015 16:31:00 0
PERYÖN 23. İnsan Yönetim Kongresi 16-17 Kasım

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek PERYÖN 23. İnsan Yönetimi Kongresi’nde insan yönetimi farklı yönleriyle Türkiye’den ve dünyadan alanında tanınmış uzman ve profesyonel konuşmacılar tarafından ele alınacak. Kongrenin programında birçok dikkat çekici başlıkta oturum ve konuşmacı var. İnsan yönetimi profesyonellerinin buluştuğu dev organizasyona bu yıl yurt dışından katılan konuşmacılar arasında; dünyanın önde gelen “İşyerinde mutluluk uzmanı” Woohoo Inc. Kurucu Başkanı ve Mutluluk Müdürü Alexander Kjerulf, “Aktif yurttaşlık” hareketi ile yüzlerce insanın hayatını değiştiren Ole Kassow, “Çalışan bağlılığı” konusunda dünyaca ünlü uzman David Zinger, Achieve Performance Consulting Group Üst Düzey Yönetici Danışmanı John Alatopoulos, Korn Ferry Liderlik ve Yetenek Yönetimi Kıdemli Müdürü Arvinder Dhesi, DDI Seçme ve Değerlendirme Çözümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kevin Cook yer alıyor. Türkiye’den ise ünlü tarihçi Galatasaray Üniversitesi Hukuk Tarihi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan, İş Adamı Dr. Murat Yalçıntaş, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür DemirtaşÌ§, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Yemeksepeti.com Genel Müdürü Nevzat Aydın, Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Sabancı Holding İK Grup Başkanı Neriman Ülsever, Burgan Bank Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazmi Erten, Arzum Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, B-Fit Kurucusu Bedriye Hülya, sanatçı Mert Fırat ve İzzet Çapa konuşma yapacak isimler arasındalar. İki gün sürecek kongrenin akış yönetimini ise geçmiş yıllarda olduğu gibi yine gazeteci yazar Fatih Türkmenoğlu üstleniyor.

PERYÖN 23. İnsan Yönetimi Kongresi’nin açılışını PERYÖN Başkanı Sevilay Pezek Yangın gerçekleştirecek. Yangın “Yeni dünya düzeninde insan yönetimi” başlıklı konuşmasında, rekabetçi ve değişen koşullarda şirketlerin başarılı olmaları için potansiyel yönetimine ve İnsan Yönetimi profesyonellerinin rolüne değinecek.

Hiç konuşulmayanlar konuşulacak

Kongrede insan yönetimindeki son trendler, yeni kavramlar, başarılı ve örnek uygulamalar, insan yönetimi konusunda fark yaratan yurt içi ve dışından konuşmacılarla 40’ı aşkın oturumda aktarılacak. Çalışan her insanın “farklı ve özel” bir birey olduğunu bilerek, her duyguya dokunmayı hedefliyor. İnsanı ve potansiyel gelişimini odak noktaya yerleştirerek şekillendirilen programdan bazı başlıklar şöyle:

• İş ve yaşam kalitesi. İçeride ve dışarıda sıra dışı performans oturumunda şirketlerin tepe yönetiminden CEO, patron konumunda yer alan konuşmacılar, bir yandan işlerini başarıyla yürütürken, bir yandan önemli bir zaman ayırdıkları sporun onların yaşam ve iş kalitelerini nasıl etkilediğini anlatacaklar. Oturuma Yönetim Danışmanı B. Ümit Öztürk moderatörlüğünde, İş Adamı Dr. Murat Yalçıntaş, Korkut Omur, Yönetici ve Sporcu, Dergi Yazarı Gökhan Doğruol, Burgan Bank Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazmi Erten hayatlarında en az iş kadar yer tutan spor tutkularını ve işlerine etkisini anlatacaklar.

• LGBTİ bireylerin gözünden iş dünyası. PERYÖN iş yaşamında fırsat eşitliğini destekleyen yaklaşımı doğrultusunda, bu kez LGBTİ bireylerin gözünden iş dünyasına bakma fırsatı sunuyor. İş gücüne katılan “herkese” potansiyellerini sergileme fırsatı verecek ortam yaratılıyor mu, farklılıklarla zenginlesen şirketler bunu nasıl başarıyor sorularını soran oturuma, Bulut Öncü, Yrd. Doç. Dr. Volkan Yılmaz, Avukat Türker Vatansever konuşmacı olarak katılıyor.

• Bir sivil uyanışÌ§ hikayesi. Birlikten Doğan Demokrasi başlıklı oturumda Türkiye demokrasi tarihine adını yazdıran yüzbinleri örgütleyen “gönüllü” toplumsal duyarlılıklardan nasıl tek ve uyumlu sesler yükselebildiği tartışılacak. Eczacıbaşı- Baxter Hastane Ürünleri İK Direktörü Aslı Dizdar moderatörlüğünde konuk Oy ve Ötesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Sözcüsü Sercan Çelebi.

Eğlence dünyasının sahne arkası. Eğlence dünyasının tanınmışÌ§ ismi İzzet Çapa, The Partners Kurucusu, Türkiye Eğlence Sektörü Derneği (TESDER) Başkanı Fırat Kasapoğlu ile birlikte hizmet ve eğlence sektöründe insan yönetimine dair bir bakış sunuyor.

• Farklı boyutlarıyla liderlik. Şirket yaşam döngüsünün 6-8 yıllara kadar düştüğü günümüzde sürdürülebilir başarıda liderlerin rolü giderek artıyor. İş dünyasının en önemli öncelikleri arasında yer alan liderliğe kongrede de önemli bir yer ayrıldı. Konuyla ilgili oturumların başlıkları şöyle: Lider Olmayı Kim İster, Liderlik Nöropsikolojisi, Kültürler Üstü Yöneticilik, Girişimcilik, Bağlılık ve Liderlikte Fark Yaratmak.

PERYÖN 3. İK Blog Ödülleri kongrede sahiplerini bulacak

PERYÖN İK Blog Ödülleri 2015’te 3.kez düzenleniyor. Ödül kapsamında Türkiye İK Dünyası ve İK Dünyası ile ilgilenen herkes, kullanacağı oylarla en sevdiği ve beğendiği başarılı İnsan Kaynakları bloglarını ve bloggerlarını seçecek. Yarışma için başvurular 1 Ekim’de başladı, 14 Ekim’e kadar devam edecek. Oylama 19 Ekim – 03 Kasım arasın- da www.peryon.org.tr vewww.peryonkongre. com sitelerindeki oylama için ayrılan sayfalarda yapılacak. Oylamada en çok oyu alan 10 blog, PERYÖN İK BLOG YARIŞMASI 2015 JÜRİSİ tarafından 9 Kasım – 13 Kasım arasında değerlendirilecek. Jüri değerlendirmesi sonrasında sırasıyla 1., 2. ve 3. olan bloglar, 17 Kasım’da kongrenin 2. günü düzenlenecek törenle duyurulacak.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10