Yüceer Malkara'da vatandaşı dinledi

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili ve ikinci sıra adayı Candan Yüceer, seçim çalışmaları kapsamında sabah Malkara'daydı. Malkara ilçe örgütü ile ilçe binasında bir araya gelen Yüceer, İlÃ

Malkara 27.10.2015 17:01:00 0
Yüceer Malkara

Daha sonra CHP Malkara eski İlçe Başkanı Nazmi Baykal ile ofisinde seçim öncesi karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Yüceer, Malkara’da esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi. Yüceer, yurttaşlara CHP iktidarında huzurlu, birlik beraberlik içerisinde, yoksulluğun olmadığı, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, kimsenin ötekileştirilmediği bir Türkiye’nin sözünü verdi.

1 Kasım seçimleri öncesi “Önce Türkiye” diyen tek partinin CHP olduğunun altını çizen Türkiye, “Bizden başka hiçbir parti önce Türkiye demedi. Biz halkın iktidarını kurmak için yola çıktık. Önce Türkiye diyen her yurttaşımızın oyuna talibiz” dedi.

ESNAF RAHAT EDECEK

CHP’nin seçim bildirgesini de anlatan Yüceer, iktidarlarında esnafın rahat bir nefes alacağını kaydetti. Yüceer, “Esnafımıza, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. KOSGEB’in proje özelindeki desteklerini artıracak, iş yerine özel uygulamaların önünü açacağız. Kredi Kefalet Kooperatifleri’ni güçlendirecek, kredi miktarlarını artıracağız. Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkânının sahibi olmasını sağlayacağız. Prim borcu olan esnafın da sağlık hizmetlerinden faydalanmasını sağlayacağız. Esnafın da diğer çalışanlarla aynı sürede emekli olmasını ve aynı haklardan yararlanmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

ÖNCE ÜRETECEĞİZ SONRA HAKÇA BÖLÜŞECEĞİZ

İlçe yönetimiyle birlikte kahve kahve, sokak sokak seçim çalışması yapan Yüceer, daha sonra Süleymanpaşa’ya geçti. Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cenk Boduç, ilçe yönetimi ve Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile Altınova Vanlılar Derneği'ni ziyaret eden Yüceer, CHP iktidarında önce üreteceklerini sonra da hakça bölüşeceklerini söyledi. Herkesin karnının doyduğu bir Türkiye istediklerini kaydeden Yüceer şöyle devam etti:

Yoksul aile, başkasına muhtaç aile olmayacak. Aile sigortası ile yoksulluğu tarihe gömeceğiz. Bu yardımları yaparken kimsenin yoksulluğunu teşhir etmeyeceğiz.

CUMHURİYETİN YIKILMAZ KALESİYİZ

Süleymanpaşa'da esnaf ziyareti de yapan Yüceer, CHP Genel Merkezi’ne yapılan silahlı saldırıyı da değerlendirdi. CHP ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Yüceer, silahla, kurşunlarla, zorbalıklarla, yılmayacaklarını, sinmeyeceklerini belirterek, “CHP bu ülkenin kurucu gücü, Cumhuriyetin yıkılmaz kalesidir” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10