Ordu'dan kadınlara yönelik vaad

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tekirdağ'ı karış karış dolaşan Ordu, önceki gün de Malkara'daydı.

Malkara 27.10.2015 17:01:00 0
Ordu

Bağımsız aday Mustafa Ordu gün boyu sürdürdüğü çalışmalarında yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Ordu, vatandaşların sıkıntılarını beklentilerini dinledi. Ordu, burada vatandaşlara projelerini tek tek anlatarak 1 Kasım’da kendisine oy istedi. Bağımsız olarak milletvekili seçileceğine inandığını vurgulayan Ordu, “İnşallah halkımızın adayı olarak sizleri temsilen TBMM'ye gireceğim. Beni meclise göndereceğinizden de eminim. Milletvekili seçildiğimde sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğimden kesinlikle şüpheniz olmasın. Mecliste sizler için ilk gerçekleştireceğim projelerimin başında bu güne kadar hiçbir sosyal güvencesi olmayan ve 25-30 yıllık evli olan ev kadınlarımızın emekli olması için gerekli çalışmayı başlatacağım.”diye konuştu.

MÜHRÜ BAĞIMSIZ ADAY MUSTAFA ORDU’YA BASIN

Kadınların emekli olmasını sağlayacağını vurgulayan Ordu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: “Ayrıca Trakya bölgemizin kangreni olan  zehir saçan Ergene nehrinin  öncelikle bir an önce temizlenmesini sağlayacağım. Tabii ki yine bölgemizde son yıllarda artan kanser olayı var bu hastalığa yakalanmış olan vatandaşlarımızın sağlıklarına bir an önce kavuşması içinde  bir Onkoloji hastanesinin acilen kurulmasını sizlerle birlikte sağlayacağım. Ben Mustafa Ordu olarak tüm Tekirdağ halkımıza hizmet etmek için yola çıktım. İnşallah 1 Kasım’da sizlerin çok değerli oylarınızla milletvekili olarak TBMM’de de sizlere hizmet edeceğim. Ben  siyasi parti milletvekillerinden sizlere daha çok hizmet etme garantisi ve sözü veriyorum.Bu nedenle 1 Kasım’da sandığa gittiğinizde bağımsız aday Mustafa Ordu’ya mührünüzü basın.”dedi.

 Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10