Erteleme maçları oynanacak

Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle ertelenen Tekirdağ Süper Amatör Küme 1.hafta maçları bugün oynanacak.

Tekirdağ 28.10.2015 17:30:00 0
Erteleme maçları  oynanacak

Oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Temsilcimiz geçtiğimiz hafta ise Sitespor’u konuk etti. Maça iyi başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirmeye çalıştı. Karşılaşmanın 20’inci dakikasında verkaçlarla rakip ceza sahası içine giren Gökay, topu müsait pozisyondaki Deniz ile buluşturdu. Deniz’e ise topu boş kaleye yuvarlamak kaldı. 1911 Çerkezköyspor bu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında kazanılan köşe atışında topun başına 1911 Deniz Sert geçti. Deniz’in korner atışında arka direkte topla buluşan Salih İzmir’in sert şutunu kaleci Emre harika bir refleksle çıkarmayı başardı.

İKİ FARKLI KAZANDI

İlk devresi 1-0’lık 1911 Çerkezköyspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde 1911 Çerkezköyspor’da Emrah Çilingir, 58’inci dakikada sol kanattan aldığı topla ceza sahasına girdi. Emrah’ın sol çaprazdan sert şutu çok az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 73’üncü dakikasında 1911 Çerkezköyspor 10 kişi kaldı. Oyunu yavaşlattığı gerekçesi ile maçın hakeminden ikinci sarı kartı gören Sedat Çolak, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  Bu dakikadan sonra daha kontrollü bir oyun ortaya koydu. 10 kişi oynayan 1911 Çerkezköyspor’u rahatlatan gol 85’inci dakikada geldi. Gençağa Yılmaz, olağanüstü çabasıyla yarattığı pozisyonda topu ceza sahası içindeki arkadaşı Mesut ile buluşturdu. Bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Mesut’un sert vuruşu ağlara gidince fark ikiye çıktı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

ÜÇ FARKLA GALİP AYRILDI

Muratlı Belediyespor ise deplasmanda Ergene Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Muratlı Belediyespor ilerleyen bölümlerde kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren konuk ekip her iki devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.

HEDEF ÜÇ PUAN

Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Takımda kırmızı kart cezalısı Sedat Çolak’ın dışında eksik bulunmuyor. Maça mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu “ Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ilk hafta ertelenen karşılaşmalar oynanacak. Ligin ikinci ve üçüncü haftalarını galibiyet ile kapatıp yolumuza kayıpsız geçtik. Bu hafta ise Muratlı deplasmanına çıkacak. Karşılaşmadan da üç puan ile ayrılacağız. Bütün futbolcu kardeşlerimize güvenim sonsuzdur” dedi.

MURATLI DA OYNANACAK

Muratlı Belediyespor ile 1911 Çerkezköyspor bugün Muratlı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

Haftaya lider durumda giren Çorlu Kültürspor ise deplasmanda 1461 Karadenizspor’a konuk olacak. Haftanın en önemli karşılaşması ise 13 Kasım Stadyumunda saat 14.00’de oynanacak. Bir önceki hafta evinde Aşağısevindikspor’a puan kaybeden Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde Kapaklıspor’u konuk edecek. Haftaya puansız giren Ergene Belediyespor ise evinde Aşağısevindikspor’u konuk edecek. Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Ligde üç puanı bulunan Sitespor ise evinde Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşmada 14.00’de başlayacak. Şarköy’de oynanacak bir diğer karşılaşmada ise Şarköyspor ile Saray Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada bütün karşılaşmalar da olduğu gibi aynı saatte başlayacak. 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10