Çorlu Kültürspor liderliğini devam ettirdi

10 Ekim günü Ankara Tren Garı'nda meydana gelen korkunç patlama nedeniyle ertelenen Tekirdağ süper Amatör Lig maçları hafta içinde oynandı.

Çerkezköy 1.11.2015 19:05:00 0
Çorlu Kültürspor liderliğini devam ettirdi

Haftaya averajla ikinci sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor erteleme karşılaşmasında deplasmanda Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından itibaren etkili olan temsilcimiz istediği golü ise bir türlü bulamadı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmasının ikinci devresinde eline geçen fırsatları değerlendiremeyen temsilcimiz karşılaşmadan da bir puan ile ayrıldı. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, puanını 7’ye çıkaran 1911 Çerkezköyspor puan tablosunda 3’üncü sıraya geriledi. Muratlı Belediyespor ise 4 puanla 5’inci sırada yer aldı.

HÜKMEN GALİP SAYILDI

Bir diğer erteleme maçında ise Ergene Belediyespor ile Aşağı Sevindiklispor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Fakat erteleme haftasından sonra kadrosuna kattığı oyuncuyu erteleme maçında oynattığı için Ergene Belediyespor hükmen mağlup sayıldı. Bu sonuca göre 4 puana yükselen Aşağı Sevindiklispor, averajla 6’ncı sıraya yükseldi. Henüz puanla tanışamayan Ergene Belediyespor ise 12’nci sırada yer aldı.

SİTE FARK ATTI

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in genç ekiplerinden Sitespor ise erteleme maçında Büyük Çınarlıspor ile karşılaştı. Maça iyi başlayan Sitespor ilk devreyi Cengiz’in golü ile önde tamamladı. İkinci devre ise tek kale bir futbol oynayan Sitespor üst üste goller bularak karşılaşmadan da 5-0 galip ayrılmasını bildi.

Maçı 5-0 kazanan Sitespor 6 puanla 4’üncü sıraya yükseldi. Sitespor’a farklı mağlup olan Büyük Çınarlıspor ise ligin dibine demir attı.

GENÇLERBİRLİĞİ DÖRT GOLLE KAZANDI

Haftaya üçüncü sırada giren Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde Kapaklıspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Çorlu temsilcisi ataklarının karşılığını alarak üst üste goller buldu. Oyun disiplininden kopan Kapaklıspor karşısında kalan dakikalarda rahat bir futbol ortaya koyan Çorlu Gençlerbirliğispor dört golle karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi. Bu skorla Kapaklıspor 4 puanla 7’inci sırada yer alırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise 7 puanla 2’nci sıraya yükseldi.

KÜLTÜRSPOR ZİRVEYE YERLEŞTİ

Bir diğer erteleme maçında ise 1461 Karadenizspor, kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Kültürspor’u konuk etti. Sahadan 5-0 galip ayrılan Çorlu Kültürspor puanını 9’a çıkararak ligin zirvesine yerleşti. 1461 Karadenizspor ise 3 puanla 8’inci sıraya geriledi. Malkara Belediyespor’un BAY geçtiği haftada Şarköyspor da evinde Saray Belediyespor ile karşılaştı. Golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşma sonrasında Şarköyspor 2 puanla 10’uncu, Saray Belediyespor da 1 puanla 11’inci sırada yer aldı.

EN ÇOK GOLÜ BÜYÜKÇINARLI YEDİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 3’üncü hafta sonunda ligin zirvesinde yer alan Çorlu Kültürspor ile ikinci sıradaki Çorlu Gençlerbirliği spor attıkları 11’er golle ligin en golcü iki takımı olurken, kalesinde üç maçta 11 gol gören Büyük Çınarlıspor ise en çok gol yiyen ekip oldu.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10