Otogarda çalışmalar devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmaları hızla devam ediyor.

Tekirdağ 2.11.2015 15:35:00 0
Otogarda çalışmalar devam ediyor

Yapılan yeni düzenlemeye göre otogara otobüslerin girişi TIR Parkı yönünden olacak ve burada yol genişletme çalışmaları da yapılacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer “ Otogarın girişine 2 adet barkot makinesi monte edildi. Barkot Makinelerinin yanlarına da kameralar yerleştirildi ve dönüş yerleri de bordürler konularak yeniden düzenleniyor. Çıkışa ise ödeme noktası için kabin de kuruldu.

Bu uygulamaya göre, TIR Parkı yönünden otogara giriş yapacak olan yolcu otobüsleri,perona girecek ve  çıkışlarını da otogar taksi yönünden  yaparak buradaki çıkış noktasında ücret ödeyerek çıkış yapacak. Yeni düzenleme kapsamında çalışmalar tamamlandıktan sonra mavi minibüsler, otogara yolcu otobüslerinin giriş yaptıkları yerden girerek  şu andaki giriş yapılan yoldan otogarın yolcu giriş yönüne gelerek yolcu almaları devam edecek” dedi.

“GİRİŞLER YASAKLANACAK”

Terminalde yapılan bu uygulama ile birlikte peronların yanına bırakılan araçlara da park yasağı konulacak ve trafik de rahatlamış olacak. Yetkililer düzenleme çalışmalarının bir an önce bitirilmesi için yoğun bir çalışma sürdürüldüğünü ifade ettiler.

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10