AK Parti'nin iktidarı, Çerkezköy'de coşkuyla kutlandı

1 Kasım seçimleri sonrası sandıkların açılması ve AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının ardından Çerkezköy'deki partililer sokaklara döküldü. Binlerce partili Çerkezköy Beledi

Çerkezköy 2.11.2015 15:42:00 0
AK Parti

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanlarından Sait Yazı, Alaettin Demirbağ ile Reşat Bahar, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ile İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ile İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

“İKTİDAR OLDUK”

Belediye meydanında bulunan binlerce partiliye seslenen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Partililere çok teşekkür etmek istiyorum. 1 Kasım seçimlerine ise hep birlikte hazırlandık, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Burada elde edilen başarı sadece İlçe Teşkilatı’nın tüm partililerimizin başarısıdır. Bu sonuçlarla hem Çerkezköy, hem Tekirdağ hem de Türkiye’de iktidar olduk” diye konuştu.

“AK PARTİ BAYRAĞINI BELEDİYE’YE DİKECEĞİZ”

Öğe”  AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yolundan ilerlemeye devam edeceğiz. 1 Kasım seçimlerinin ardından Çerkezköy’den tekrar bir milletvekilimizi TBMM’ye gönderdik. İnşallah bu şekilde Belediye’ye  de AK Parti bayrağı dikeceğiz. Onlar konuşur AK Parti yapar “ diyerek konuşmasını tamamladı.

“UNUTULMAZ BİR ZAFERDİR”

AK Parti 5.Sıra milletvekili adayı Ömer Karadeniz’de partililere seslenerek “ Bu seçim milletin zaferidir ve AK Partinin zaferidir.  Hayırlı olsun. 1 Kasım seçimleri öncesinde AK Parti’yi yıkmak için çeşitli planlar yapılmıştır. AK Parti’nin önünü kesmek, ülkemizin gelişmesini engellemek adına her şeyi yapmışlardır. Onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardı. Bu sonuçlar aynı zamanda tarihi bir zaferdir. Elde edilen zafer nedeniyle kimseyi rencide etmeyeceğiz. AK Parti Türkiye’nin partisidir. CHP’li kardeşlerimizin de MHP’li kardeşlerimizin de HDP’li kardeşlerimizin de oylarına talibiz” dedi.

 

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Partililere teşekkür eden  AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan “ Bana ve partime destekte bulunan herkesten Allah razı olsun. AK Parti’ye verilen oylarla ülkenin geleceğine sahip çıkılmıştır. Şımarmadan yolumuza devam edeceğiz. Kazanan ise Türkiye olmuştur” dedi. Cumhuriyet meydanında ki konuşmaların ardından bir süre sloganlar atan partililer daha sonra ise Atatürk Caddesi üzerinde yürüyüş yaptı.  Partililerin sevinç gösterisine araç sürücüleri de konvoy yaparak eşlik etti. Cefa Sokak üzerinden Öztrak Caddesi’ne geçen coşkulu partililer yürüyüşlerini İlçe Teşkilatı önünde tamamladı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10