Tüp depolama alanı aranıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısının birinci oturumunda komisyonlara havale edilen gündem maddelerini karara bağlamak üzere dün saat 14.00'da ikinci kez toplandı. Toplantıya izinli olan Belediy

Çerkezköy 5.11.2015 16:50:00 0
Tüp depolama alanı aranıyor

Çerkezköy Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 2’nci oturumuna, Belediye Başkanı Vahap Akay ile meclis üyeleri Ensar Sivri, Funda Serfiçe, Ömer Kılınç, Remzi Garip, Seyithan Caferoğlu, Hasan Sakallı, Dilaver Burak, Turgut İleri, Binali Etyemez ve Mehmet Soyhan katılmadı. Toplantının ilk gündem maddesinde, bir önceki oturumda İmar Komisyonu’na havale edilen ilçe sınırlarındaki muhtelif parsellerde bulunan belediye hisselerinin satışı konusu görüşüldü. Komisyon, belediye hisselerinin maliklerine satışını oy birliği ile kabul ederken, komisyonun raporu meclis tarafından da oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı.

ASM’LER 4 YILLIĞINA KİRAYA VERİDİ
Toplantı, bir önceki oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu ile Tarife Komisyonu’na havale edilen Aile Sağlık Merkezleri’nin kira süresi hakkındaki gündem maddesinin görüşülmesi ile devam etti. Komisyon raporlarında, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Fevzi Paşa Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Aile Sağlık Merkezleri’nin 4 yıl süre ile tahsis edilmesi ve ücretinin de görevli Hekim başına 680 lira olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi” denildi. Gündem maddesi, komisyonların raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

PLAN DEĞİŞİKLİKLERİ KABUL EDİLDİ

Toplantıda daha sonra bir önceki oturumda İmar Komisyonu’na havale edilen Plan ve Proje Müdürlüğü’nün Veliköy ve Kızılpınar Plan Notlarında değişiklik yapılması konulu yazıları görüşüldü. İlgili gündem maddeleri de komisyon raporları doğrultusunda oy birliği ile karara bağlandı. İmar Komisyonu’nca uygun görülen İstasyon Mahallesi 261 ve 262 adalar arasındaki alana ait plan değişikliği konulu gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.
BAŞKA BİR YER BAKILACAK
Toplantının son gündem maddesinde ise bir önceki oturumda Plan Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu’na havale edilen LPG Tüpü depolama alanlarının kiralama süresi konulu gündem maddesi görüşüldü. İki komisyon tarafından hazırlanan raporda, “İstasyon Mahallesi sınırlarında bulunan Hayvan Barınağı’nın doğusunda LPG Tüpü Depolama alanı yerine daha uygun bir alanın bulunması için araştırma yapılması, araştırma sonucuna göre konunun bir sonraki mecliste tekrar değerlendirilmesi uygun görüldü” ifadelerine yer verildi. Komisyon raporu, meclis üyelerince oy birliği ile karara bağlandı. Çerkezköy Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısını 1 Aralık Salı günü saat 14.00’da yapacak.

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10