Ordu teşekkür etti

26.dönem Milletvekilliği seçimlerinde Tekirdağ Bağımsız adayı olarak seçimlere katılan Mustafa Ordu, ofisinde düzenlediği basın toplantısı ile sonuçları değerlendirdi.

Çerkezköy 5.11.2015 16:59:00 0
Ordu teşekkür etti

26.Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasına başlayan Mustafa Ordu, “Seçilen 550 vekile de hayırlı olsun. İnşallah Allah onları utandırmaz. Bölge milletvekillerimize de başarılar diliyorum. Bu seçimde bizde Türkiye genelinden nasıl 18 bağımsız aday çıktıysa bunlardan bir tanesi de ben oldum. Her seçilen vekil gibi biz de seçilme inancı ile girdik. Milletimizin bize verdiği gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bana oy veren ve Türkiye genelinde de 18 bağımsız milletvekilinden altıncı sıraya getirdikleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN REFAH VE HUZURDUR”

Çıkan sonuca üzülmediğini kaydeden Ordu “ Millet için üzüldüm. Başına gelmeyen anlamaz. Bugün hala olmazsa olmaz onkoloji hastanesinin bölgemize kurulması için mücadele verecektim. Ayrıca kansere sebebiyet veren kirliliklerle mücadele edecektim. Son olarak da kadın hastalıkları hastanesi ile yaşlı annelerimizin emeklilikleri için mücadele edecektim. Bu projeleri anlattık ama olmadı. Bundan sonra vatandaşlarımız seçilen vekillerimizden bunları talep ederler. Bizler için önemli olan milletimizin sağlığı refahı ve huzurudur” diye konuştu.

“VEREN VE VERMEYENEDE TEŞEKKÜR”

Ordu “ Seçim yarışına girerken oy avcılığı yapmadım. Tanıtım broşürlerimde eski DYP ve MHP ilçe başkanlıklarımı yazmadım. Eğer bunları yazsaydım duygusal oy avcılığına gidecek inancıyla siyasi geçmişime yer vermedim. Yalnızca Mustafa ordu olarak çıktım. Kaybetmedim ve sadece şahsımın oyuyla meydanlara çıktım. Sonuç olarak da aldığım oy ortada ve bundan sonra bir seçim olursa da aldığım oylardan düşük alırsam o zaman kaybederim. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

“KENDİSİNE BAKSIN”

Ordu, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel’in sosyal medya üzerinden ülkücü olduğunu söyleyip Ak Partiye oy verenlerin paylaştığı resimlere hitaben ağır hitamlarda bulunması yönünde ki soruyu da içtenlikle cevapladı. “Kötü söz sahibinindir” diyerek konuşmasını sürdüren Ordu”  Geçtiğimiz ÇTSO seçimlerinde ben ilçe başkanıyken yanıma gelerek ve babası da devreye girerek ÇTSO’nun inşaat bölümüne seçilmek istediğini söyledi. Elinden tutarak oy toplamaya çalışırken, o arkamdan Ankara’ya giderek bizim aleyhimize konuşarak ilçe başkanlığını elimizden aldı. Evet şimdi soruyorum kendisine ne demeli? Eğer bu insanlara bunu yakıştırıyorsa kendisine ne denmelidir. Koray Önsel’in

MHP ilçe başkanı olduğu dönemden buyana dört seçim geçirdi. Hangisinde başarılı oldu da kendisine laf söyletmiyor. Bu insanları böyle başarısızlığa mahkum etmenin kimsenin hakkı yok. Benim şahsıma oy vermeyenlerle hiçbir zaman küskün kalmam. Başarısızlığını başkasına yüklemesin. Çalışan kazanır. Ak parti çalışmış ve kazanmıştır. Tekirdağ da CHP’nin 12 belediyesi olduğu halde Ak partinin çalışarak üçüncü vekili çıkarmasıyla kendilerini tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma” cevabını verdi.

“TEKİRDAĞ’IN VEKİLİ DEĞİLDİ”

“Kamuoyunda Bülent Belen’in oylarını bölmek ve kendisinden intikam almak için Bağımsız adaylığa soyunduğunuz söyleniyor” sorusunu da cevaplayan Ordu “ Bülent Belen Tekirdağ’ın vekili değildi. Bülent Belen Genel merkezin Tekirdağlıların önüne temcit pilavı gibi sunduğu bir kişiymiş. Seçildiği iki dönemde öyle seçilmiş. İnsanların sağlık eksikliğinden dolayı aday oldum. En azından projelerimi anlattım ve gelecek vekillerden vatandaşlarımız bunları isteyebilirler. Bülent Belen genel merkezi “ Neden erken seçime götürerek beni vekillikten ettiniz” diye mahkemeye verebilir” diye konuştu.

“12 İLİ KAZANMALARI GEREKİYOR”

Vatandaş olarak gördüğü eksiklikleri dile getirmeye devam edeceğini kaydeden Ordu” Bizim partiler ile problemimiz yok.  Önemli olan bölgemize gelecek olan hizmetlerden bahsedeceğiz. Şu çalışma ve sistemle ne Milliyetçi hareket Partisi ne de Cumhuriyet Halk Partisi hayatta iktidar olamazlar.  Türkiye de ki iktidarı 12 il belirliyor. 12 ilde başarısız olan MHP ile CHP hayatta başarılı olamaz. Bu iller de Erzurum, Erzincan, Sivas, Malatya, Yozgat, Tokat, Samsun, Ordu, Trabzon, Kastamonu, Amasya ve Çankırı’dır. İstanbul Ankara İzmir de bu iller sayesinde iktidar partisi oyu alıyor. Bu illerde bugün ki iktidar partisi yüzde 60’tan aşağı oy almamış. Ordu da vatandaş nasıl oy kullanıyorsa İstanbul ve İzmir’de yaşayan Ordulu da aynı şekilde oyunu kullanmaktadır” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10