Kundaklama iddiası

Çerkezköy'de park alanı içinde bulunan işletmede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Park işletmesinin kundaklama sonucu yandığını iddia eden bölge halkı, "İyi ki de

Çerkezköy 6.11.2015 17:30:00 0
Kundaklama iddiası

Çerkezköy’e bağlı Kızılpınar Mahallesi Solgun 3 Sokak’ta bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Park’ı içindeki işletme binasında, dün saat 11.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelerek yangına müdahale eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. İtfaiye ekipleri, söndürme çalışmalarının ardından bir süre soğutma çalışması gerçekleştirdi.

TİNERCİLERİN MESKENİ HALİNE GELMİŞTİ
Yangında bina içindeki çok sayıda masa ve sandalye kül olurken, bina da kullanılamaz hale geldi. Yangın dolayısıyla olay yerine gelen GAZDAŞ ekipleri, tedbir amaçlı bölgedeki doğalgaz hattını kapattı. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini tespit edemezken, bölge halkı ise yagının kundaklama sonucu çıkmış olabileceğini öne sürdü. Vatandaşlar, “Bu parktaki işletme zaten yaklaşık 1 yıldır çalışmıyordu. Burası madde bağımlılarının, balicilerin meskeni haline gelmişti. Bütün mahalleli bu durumdan rahatsızdı” ifadelerini kullandı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10