Öğrenciler okul gazetesi için Akay'la söyleşi yaptı

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Ortaokulu Gazetecilik Kulübü öğrencileri Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederken, bu ay içerisinde çıkaracakları Okul Gazetesi için söyleşi yaptÄ

Çerkezköy 11.11.2015 15:35:00 0
Öğrenciler okul gazetesi için Akay

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Ortaokulu Gazetecilik Kulübü öğrencileri Bekir Gider, Ceren Şen, Sude Ayun ve Gazetecilik Kulübü Danışman Öğretmeni Simay Esen Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ederek, Kasım ayı içerisinde çıkaracakları Okul Gazetesi için söyleşi gerçekleştirdiler. Belediye Başkanı Vahap Akay ile gerçekleştirecekleri söyleşinin Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji'nin ilk sayısında yer alacağını belirten Gazetecilik Kulübü Danışman Öğretmeni Simay Esen, "Belediye Başkanımıza bize zaman ayırdığı ve öğrencilerimizin sorularını içtenlikle cevapladığı için çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız ile yaptığımız söyleyişiyi Okul Gazetemizin ilk sayısında yayımlayacağız" dedi.

AKAY BAŞARILAR DİLEDİ
Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Ortaokulu Gazetecilik Kulübü öğrencilerinin sorularına samimi cevaplar veren Belediye Başkanı Vahap Akay da, Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Ortaokulu Gazetecilik Kulübü'nün çıkaracağı Okul Gazetesi'nin ilk sayısında Çerkezköy Belediyesi'ne ve kendisine yer verdiği için teşekkür etti. Akay, "Sorgulayan, düşünen, araştıran genç gazeteciler ile bir arada olmak son derece zevkli ve keyifliydi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve çalışmaları ile bundan sonraki eğitim hayatlarında üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10