Et Market&Şarküteri hizmete girdi

Çerkezköy'ün genç girişimci iş adamlarından Hijyen Halı Yıkama ve Hijyen Besi Çiftliği sahipleri İlker Dil ve Caner Dil kardeşler kendi çiftliklerinde doğal ortamda besledikleri büyük ve küÃ?

Çerkezköy 11.11.2015 16:45:00 0
Et Market&Şarküteri hizmete girdi

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi  Aksoy İş Merkezi alt katında yeni açılan Et Market&Şarküteri dün saat 13.15’te düzenlenen törenle hizmete girdi. Et Market&Şarküteri işyeri açılış törenine Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ,Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Saray Belediyesi eski Başkanı Fikret Aksoy,Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, çok sayıda esnaf, Dil Ailesi’nin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇERKEZKÖY EKONOMİSİNE YENİ BİR CANLILIK KATACAK

Açılışta konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “İlker ve Caner Dil kardeşlerimizin bu gün hizmete soktukları işyeri  Çerkezköy ekonomisine renk ve ayrı bir canlılık katacaktır. Bu güzel işyerinin ilçemize ve sahipleri İlker ve Caner Dil kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyor bol kazançlar temenni ediyorum.”dedi.

İSMİ GİBİ İŞYERİDE HİJYENİK ÇOK GÜZEL BİR MEKAN

Daha sonra  Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz bir konuşma yaparak, “Açılış öncesi mekanın içini gezdim. Gerçekten ismi gibi çok hijyenik ve oldukça da çok güzel bir mekan. Ayrıca fiyatları da çok ekonomik. Çerkezköyümüz’ün genç girişimci kardeşlerimizi böyle işletmeler açmaları beni çok mutlu ediyor. Bu müessesenin halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğine canı gönülden inanıyorum. Bu işletmenin ilçemize çok uzun yıllar hizmet vermesini temenni ediyor, İlker ve Caner Dil kardeşlerime ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar temenni ediyorum.”dedi.

KURBAN KESİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından dualarla kurban kesildi ve sonra açılış kurdelasını Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve işyeri sahiplerinden İlker ve Caner Dil hayırlı uğurlu olması dilekleriyle birlikte kesti. Ardından davetlilere Hijyen Besi Çiftliği’nde üretilen et ürünlerinden ekmek arası sucuk ve ayran ikramı yapıldı.

ÇERKEZKÖY VE BÖLGEMİZE EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ

Açılış sonrası konuşan İlker ve Caner Dil kardeşler ise, Çerkezköy’de bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederken, tüm et ürünlerinin kendi üretimleri olduğunu belirttiler. Dil kardeşler açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

 Haber/Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10