CHP Öztürk'ü görevden aldı!

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk parti genel merkezi tarafından görevden alındı.

Çerkezköy 13.11.2015 17:32:00 0
CHP Öztürk

İstifa ettiği söylentilerinin asılsız çıkmasının ardından CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk önceki akşam görevden alındı. CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’na genel merkezden gelen bir faksla görevden alındığı belirtilen İlçe Başkanı Birol Öztürk’ün delege seçimlerindeki tutumu gerekçe gösterildi.

SANDIK KOYUN!

CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk’ün görevden alınması şöyle gelişti: CHP’nin  örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl İlçe Başkanı Birol Öztürk’ü telefonla arayıp delege seçimlerini işaret ederek,“Kararınız ne, sandık koymuyor musunuz? Sandık koyun” dedi. Birol Öztürk ise, “Biz sandık koymuyoruz.” Karşılığını verdi. Bunun ardından Genel Başkan Yardımcısı Bingöl de “O zaman bizde gereğini yaparız.”dedi. Birol Öztürk ise bu durum karşısında, “Gereğini yapın.” Karşılığını verdi.

AKŞAM GÖREVDEN ALINDI

Öğlen saatlerinde yapılan bu konuşmaların ardından akşam saat 19.00'da CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’na Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzalı gelen bir yazı ile Birol Öztürk ilçe başkanlığı görevinden alındı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10