KAPALI SPOR SALONU'NDA GERİ SAYIM BAŞLADI

Yıllardan beri atıl olan İstasyon Mahallesi'ndeki Kapalı Spor Salonu'ndaki tadilat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Spor Salonu'nun 15 gün içerisinde tamamlanarak, hizmete açılacağı be

Çerkezköy 13.11.2015 17:36:00 0
KAPALI SPOR SALONU

Dönemin Belediye Başkanı Mehmet Uz tarafından yapımına başlanan ancak tamamlanamayan Kapalı Spor Salonu, daha sonraki yıllar içerisinde kimse ilgilenmeyince atıl bir şekilde kalmıştı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, işbaşına gelir gelmez, İstasyon Mahallesi’ndeki söz konusu Kapalı Spor Salonu’na el attı.  Çürümeye terk edilen spor salonu bir süre önce Çerkezköy Belediyesi’nce yapılan ihale ile 1 milyon 366 bin lira bedelle Bir Proje firmasına ihale edilerek, tadilat çalışmaları başlatılmıştı.

TADİLAT ÇALIŞMALARI 15 GÜN DE TAMAMLANACAK

Müteahhit firmanın çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü spor salonundaki tadilat çalışmalarının tamamlanması için 15 gün süre verildi. Belediye yetkilileri, “Salonun zemin döşeme kaplaması yapılacak. Dış cephede onarım çalışmaları tamamlandı ve mavi kırmızı renklere boyandı. Sporcu Odalarının yapımı tamamlandı. Duş salonları yenilendi. Tribün ve zemin çalışmaları tamamlandı. Şimdi tribünlere koltuklar monte edilecek. Ayrıca zemin de yer döşemesi ile kaplanacak. Salonun içine skorboard ve spor donatıları yerleştirilecek.” diye tadilat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

HALI SAHANIN TEMELİ ATILDI

Bu arada, salonun hemen yanında yapılması planlanan halı sahanın da temeli atıldı. Yetkililer, “Suni çimleri serilecek ve üstü kapatılacak. Ayrıca voleybol ve basketbol alanları da yapılacak. Otopark ise salonun diğer tarafında olacak. Doğalgaz çalışmalarının yapılmasının ardından otopark yapım çalışmalarına da başlanacak” diye konuştu.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10