1911 Çerkezköyspor çıkış arıyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 5.hafta da altı karşılaşma oynanacak. İlçe temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor deplasmanda 1461 Karadenizspor'a konuk olacak.

13.11.2015 17:43:00 0
1911 Çerkezköyspor çıkış arıyor

Süper Amatör Lig’de hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Haftaya sekiz puanla dördüncü sırada giren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor deplasmanda 1461 Karadenizspor’a konuk olacak. Bir hafta önce evinde Çorlu Gençlerbirliğispor ile 0-0 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşayan temsilcimiz hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Pazartesi günü başladı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek.

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

1461Karadenizspor karşılaşmasına galibiyet parolası ile çıkmak istediklerini kaydeden 1911Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu “ Son iki hafta puan kayıpları yaşadık. Geçtiğimiz hafta evimizde konuk ettiğimiz Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında istediğimiz futbolu ortaya koyamadık. Yakaladığımız fırsatları da değerlendiremedik. Karşılaşmadan da bir puan ile ayrılarak taraftarımızı üzdük. İnşallah bu hafta deplasmanda 1461 Karadenizspor’u mağlup ederek son iki haftada kaybettiğimiz puanların telafisini yaparız” dedi.

PAZAR GÜNÜ 13.00’DE

1461 Karadenizspor ise ligde oynadığı dört karşılaşmada iki galibiyet ve iki yenilgi alarak altı puanla beşinci sırada yer alıyor.  1461 Karadenizspor ile 1911 Çerkezköyspor karşılaşması 13 Kasım Sahası’nda oynanırken, karşılaşma ise Pazar günü  saat 13.00’de başlayacak.

LİDER BAY GEÇECEK

Ligde oynadığı dört karşılaşmayı da kazanarak 12 puanla liderlik koltuğunda oturan Çorlu Kültürspor ise ligin beşinci haftasını bay geçecek. Bu sezon genç kadrosu ile inanılmaz bir çıkış yakalayan Sitespor ise evinde Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Bir önceki hafta Muratlı Belediyespor’u iki farkla deplasmanda mağlup ederek bütün dikkatleri üzerine çeken Sitespor ligde bu haftayı da üç puanla geçerek rakipleri ile arasındaki farkı koruyamaya çalışacak.

“OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUM”

Ergene Belediyespor’u mağlup ederek Çorlu Kültürspor ile puanları eşitlemek istediklerini kaydeden Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik “ Bu sezon 1911 Çerkezköyspor maçı hariç bütün karşılaşmaları kazanıp yolumuza devam ettik. Geçtiğimiz hafta sezonun en önemli deplasmanları arasında yer alan Muratlı’dan iki gollü galibiyet ile dönerek ikinci sıraya yükseldik. Bu hafta ise evimizde ligin puansız ekiplerinden Ergene Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Ben bütün futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyorum” dedi.

SİTESPOR EVİNDE

Ergene Belediyespor ise oynadığı üç karşılaşmayı kaybederek puansız son sırada yer alıyor. Sitespor ile Ergene Belediyespor Kapaklı Sahası’nda Pazar günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ MURATLI’YI KONUK EDECEK

Haftaya sekiz puanla üçüncü sırada giren Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Çorlu Gençlerbirliğispor oynadığı dört karşılaşmada iki galibiyet ve iki beraberlik ile sekiz puanla üçüncü sırada bulunuyor. Muratlı Belediyespor ise ligde oynadığı üç karşılaşmada bir beraberlik, bir yenilgi ve bir galibiyet ile dört puanla yedinci sırada yer alıyor. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak.

KAPAKLISPOR’DA TEK HEDEF ÜÇ PUAN

Geçtiğimiz hafta evinde Malkara Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak taraftarını üzen Kapaklıspor ise deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Kapaklıspor’da Teknik Direktör Ayhan Kaynak “ Geçtiğimiz hafta evimizde Malkara Belediyespor’a farklı mağlup olarak taraftarımızı üzdük. İnşallah bu hafta toparlanacağız. Son iki haftada aldığımız farklı yenilgilerin telafisini yapmayı hedefliyoruz. Ben futbolcu kardeşlerimize sonun a kadar güveniyorum ve deplasmandan da üç puan ile döneceğimize inanıyorum” dedi.

SARAY SAHASI’NDA OYNANACAK

Kapaklıspor ligde oynadığı dört karşılaşmada bir galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi ile dört puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Saray Belediyespor ise oynadığı üç karşılaşmada bir beraberlik ve iki yenilgi aldı. Saray Belediyespor ile Kapaklıspor arasındaki karşılaşma ise Saray Sahası’nda oynanacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.

MALKARA ÇIKIŞ ARIYOR

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Malkara Belediyespor ise evinde bir puanla on ikinci sırada yer alan Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. Malkara Belediyespor oynadığı üç karşılaşmada iki galibiyet ve bir yenilgi elde etti. Malkara Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde üç puanla onuncu sırada yer alan Şarköyspor ise dört puanla sekizinci sırada yer alan Aşağı Sevindikspor Şarköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Orta sıraları ilgilendiren karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de oynanacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10