Başarı belgeleri verildi

28 Ekim Çarşamba günü Gülerçin Koleji'nde tüm okul genelinde uygulaması gerçekleştirilen Okulistik Değerlendirme 1 sonuçları açıklandı.

Çerkezköy 17.11.2015 17:41:00 0
Başarı belgeleri verildi

Sonuçların açıklanmasının ardından 2A sınıfından Burak Karaoğlu, 2-B sınıfından Naz Şen, 3-A sınıfından Esin Koluaçık ve Deniz Gümüş, 4-A sınıfından Mehmet Karagöz ve 4-B sınıfından Ömer Akın Oflazca başarı belgesi almaya hak kazanan isimler oldu. Gülerçin Koleji İlkokulu Müdürü Tuğba Zenginal, öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, düzenlenen törenle de kendilerine başarı belgelerini takdim etti. Ortaokul kademesinde en çok soruya doğru cevabı vererek başarı belgesi almaya hak kazanan öğrenciler ise, 5-A sınıfından Gürkan Samet Gündoğdu, 5-B sınıfından Emir Kaan Gök ve Nisa Nur Aktaş, 6-A sınıfından Azra Bıltır, 6-B sınıfından Emirhan Bilgiç, 7-A sınıfından Bersun Tunca, 7-B sınıfından Sude Ayun, 8-A sınıfından Ümmügül Ünlü, 8-B sınıfından Elif Eylül Adalı da okul müdürü Ömer Kürklü tarafından gerçekleştirilen törenle Başarı Belgelerini aldılar.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Öte yandan 3-A sınıfı öğrencileri Deniz Gümüş ve Esin Koluaçık Okulistik Deneme sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldular. Okul yetkilileri Türkiye genelinde 32 bin 849 öğrencinin katıldığı sınavda birincilik elde eden öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını dilediler. 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10