Birahanede Faslı kadına tecavüz

Kapaklı'da bir birahaneye müşteri olarak gelen Faslı kadına cinsel saldırıda bulundukları iddia edilen iki şüpheli, Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Kapaklı 18.11.2015 17:49:00 0
Birahanede Faslı kadına tecavüz

İddiaya göre bir süredir Kapaklı’da yaşayan Fas asıllı B. G., önceki gün saat 05.00 sıralarında alkol almak için Bahçelievler Mahallesi’ndeki birahaneye gitti. Burada bir süre alkol alan 29 yaşındaki genç kadın, içeride başka müşterilerin bulunmadığı bir anda E. Y. ve Y. Y. adlı çalışanların cinsel saldırısına maruz kaldı.

TECAVÜZ ETTİLER
Olaydan birkaç saat sonra bahse konu birahanenin yakınlarındaki bir sokakta baygın halde bulunan yabancı kadın, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavi altına alınan kadına tecavüz edildiği ortaya çıktı. Hastaneye giden ve genç kadının bilgilerine başvuran Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit etti. 25 yaşındaki E.Y. ve 19 yaşındaki Y.Y., polis tarafından evlerinde yakalandı.
ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
Gözaltına altına alınan şüpheliler E.Y. ve Y.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarılan iki şüpheli, savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan E.Y. ve Y.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10