Köprülü öğretmenler gününü kutladı

CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Emre Köprülü, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde bir kutlama mesajı yayımladı.

Tekirdağ 20.11.2015 18:24:00 0
Köprülü öğretmenler gününü kutladı

 Köprülü mesajında, “Cumhuriyetimizin ilk yıllarından beri üstlendikleri, bilim ve özgür düşünce ile yoğrulmuş “Cumhuriyet kuşakları” yetiştirme görevini fedakarca yerine getiren öğretmenlerimiz, bugün de bu kutsal görevi aynı inanç ve azimle yerine getirmektedirler.”dedi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ EN İÇTEN DUYGULARLA KUTLUYORUM

Milletvekili Köprülü, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili mesajında şunları kaydetti: Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, “milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” diyerek ulusların medeniyet yolundaki yarışında en önemli gücün öğretmenler olduğuna işaret etmiştir. Eğitimsiz ve öğretmensiz toplumların ‘ulus’ olamayacağı gerçeğinden hareketle, insanlığın her çağda, her türlü bilgisizlikten kurtularak, bilim yolunda ilerleyebilmesi de ancak öğretmenler sayesinde mümkün olabilmiştir. Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anarken; sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden, onurlu meslekleriyle her zaman sevgiyle andığımız, saygın kişilikleriyle yüreklerimizde yaşattığımız tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularla kutluyorum.”

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10