1911 Malkara'dan üç puan istiyor

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın bu hafta Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Malkara Belediyespor maçından mutlak üç puan beklediklerini kaydetti. Narçın, "Sahaya üÃ

Çerkezköy 25.11.2015 16:49:00 0
1911 Malkara

Hafta sonu Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Malkara Belediyespor ile karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor’da Kulüp Başkanı Murat Narçın, önemli açıklamalarda bulundu.  Malkaraspor ile Malkara’da oynayacakları puan mücadelesine sıkı şekilde hazırlandıklarını belirten Narçın, müsabakaya mutlak üç puan için çıkacaklarını kaydetti.  Başkan Murat Narçın, “Pazar günü Malkara Şehir Stadı’nda oynayacağımız Malkaraspor  karşısına mutlak üç puan almak için çıkacağız. Lig’de iddiamızı  daha da kuvvetlendirmek için bu karşılaşmadan mutlaka üç puan almamız gerekiyor. Malkara maçına çok önem veriyoruz. Çünkü bizimle aynı puanda. Bu maçı alan daha avantajlı duruma gelecek. Malkaraspor’da grubun güçlü ekiplerinden biri elbette onlarda sahaya galibiyet için çıkacak.

Onlarda  bizde kazanmak için bu maça çıkacağımız için çok zorlu ve çekişmeli ve zevkli bir karşılaşma olacak diye düşünüyorum.”diye konuştu.

SALİH VE MESUT KARŞILAŞMADA OYNAYACAK

Bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerini alamayan defans oyuncusu Mesut ile forvet oyuncusu Salih’in sakatlıklarının geçtiği, takımla antrenmanlara başladığını belirtti. Mesut ve Salih’in hafta sonu Malkara’da oynayacak durumda olduklarını da söyleyen Başkan Narçın, “Geçen hafta 3-0 galip geldiğimiz maçta takımımız forvet oyuncularından yoksun olarak sahaya çıkmıştı. Buna rağmen hocamız rakibi iyi okuyarak önlemini aldı. Ve orta saha oyuncuların forvet gibi oynamasını sağlayarak sonuca gitmemizi sağladı. Bu hafta deplasmanda  oynayacağımız  Malkaraspor karşısında takımda yerlerini alacak olan Salih ve Mesut’un takıma büyük katkı ve güç vereceğini düşünüyorum. Temennimiz bu müsabakadan üç puan alarak puan cetvelinde bir iki basamak daha yukarı çıkmayı umut ediyoruz.

TAKIM MALKARASPOR MAÇINA KENETLENDİ

Takımda bulunan tüm oyuncuların Malkaraspor maçına kenetlendiğini söyleyen Başkan Murat Narçın, “Futbolcu kardeşlerimize Malkaraspor maçının önemimi anlattık. Onlarda bu maçın önemini bildiklerini belirtti. Herkes görevini iyi yapmak için sahaya çıkacak. Futbolcu kardeşlerimizin maçının önemini bilmelerde bizleri için önemli. Çünkü kendileri de biliyorlar ki puan kaybına tahammülümüz yok! Mutlaka bu müsabakadan 3 puan lamamız gerekiyor. Sahada da buna göre güzel bir futbol sergilemeliyiz. Ama her şeyden önce Malkara’da dostluk ön planda olmasını diliyoruz.”açıklamalarını yaptı.

Haber/Ahmet KILAVUZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10