Hurda araçlar tamir ediliyor

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü'nde bulunan ve kullanılmayarak iş görmez hale gelen bir adet otomobil Çerkezköy Belediyesi teknik personelleri tarafından bir aylık çalışma sonucu tamir e

Çerkezköy 25.11.2015 17:14:00 0
Hurda araçlar tamir ediliyor

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde bulunan ve kullanılamaz hale gelince kaderine terk edilen bir adet Renault Marka 1997 model otomobil tamir edilerek hizmete elverişli hale getirildi. 

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü personelleri tarafından bakımın yapılarak modernize edilen araca motor bakımı, kaporta bakımı, alt ve üst bakım, boya vb. bakımları yapılarak yaklaşık iki bin beş yüz TL harcandı. Yapılan bu çalışma ile ilgili konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay göreve geldiği ilk günden itibaren Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynaklarını halka en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla kullandıklarını belirterek, eldeki imkanları en güzel ve verimli bir şekilde kullanıp, vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydetti.

EMEĞİ GEÇEN BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanı Vahap Akay “Belediyemizde atıl durumda bulunan hurda araçları Teknik Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından tamir edilerek halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Bu çalışmada emeği geçen tüm Belediye personellerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10