Sitespor Çorlu Gençlerbirliği'ne bilendi!

Süper Amatör Lig'de geçen haftayı maç yapmadan geçen Sitespor, bu hafta Çorlu Gençlerbirliği'ni gözüne kestirdi. Takım kaptanı Volkan Demir,"Bay geçtiğimiz geçen haftayı çok iyi de

26.11.2015 15:20:00 0
Sitespor Çorlu Gençlerbirliği

Kaptan Volkan Demir hafta sonu yapacakları maç ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şöyle dedi “Çorlu Gençlerbirliğispor güçlü bir ekip. Ancak biz rakibimizden çekinmiyoruz. Bu maça çok iyi şekilde hazırlandık. Hedefimiz Gençlerbirliği karşısında üç puan almak. Sitespor  olarakta  Gençlerbirliğini yenecek güçte bir takımız. Geçen haftayı maç yapmadan bay geçmemiz ise bu müsabakaya daha iyi hazırlanmamız acısından çok iyi oldu. Takım olarak tüm futbolcu kardeşlerim bu maçın önemini biliyor. Deplasmanda alacağımız üç puan bizim için çok önemli olacağı gibi şampiyonluktaki iddiamızı da sürdürme olanağını yakalayacağız. Bu nedenle bu maç bizim için çok önemli.”dedi.

TAKIM OLARAK MAÇA HAZIRIZ

Gençlerbirliği maçının önemini futbolcu arkadaşlarının iyi bildiğini vurgulayan Volkan Demir, “Haftayı sıkı bir çalışma temposu içerisinde geçirdik. Bu hafta 4 antrenman yaparak hazırlıklarımızı tamamladık. Maç gününden bir gün öncede hafif bir antrenman yaparak maç saatini bekleyeceğiz.

Takım olarak biz maça hazırız. İnşallah sahadan üç puan alarak hem taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz hem de iddiamızı devam ettirmede önemli bir adım atmış olacağız.”diye konuştu.

Konuşmasını taraftarlara çağrıda bulunarak tamamlayan kaptan Demir, “Bu hafta tüm taraftarlarımızı Çorlu Gençlerbirliği maçına bekliyoruz. Bu maçta da da yanımızda olarak vereceğiniz destek bizlere büyük moral olacak.”dedi.

Haber/Ahmet Kılavuz  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10