Özdoğan'a 'Rol Model' ziyareti

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Yalnız Değilim' projesi Rol Model ziyaretleri kapsamında Kızılpınar Çok P

Çerkezköy 27.11.2015 16:49:00 0
Özdoğan

Öğrenciler Özdoğan’a iş hayatıyla ilgili sorular yöneltti. Ziyarette, Okul Müdürü Süleyman Berk, Müdür Yardımcısı İbrahim Gündoğdu ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Polis Memuru Polat İnce hazır bulundu.

OKUL MÜDÜRÜ ROL MODEL ZİYARETLERİNİ ANLATTI

Okul Müdürü Süleyman Berk, ziyarette Yalnız Değilim projesi – Rol Model ziyaretleri ile ilgili bilgi verdi. Öğrencilerin proje kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ettiğini ve yetkililerden kurumlarla ilgili bilgi aldıklarını belirten Berk, “Siz de öğrencilerimiz için rol modelsiniz. Bu kapsamda sizleri de ziyaret edip, tecrübelerinizi öğrencilerimizle paylaşmanızı istedik” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE HEDEF BELİRLEYİN TAVSİYESİNDE BULUNDU

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilere teşekkür eden Özdoğan, öğrencilerin tüm sorularına  samimi cevaplar verdi. Ziyarette özgeçmişi hakkında da bilgi veren Özdoğan, öğrencilere sürekli olarak hedefler belirlemelerini söyledi. Öğrencilere ÇOSB hakkında da bilgi veren Özdoğan, “Hedef olunca başarı da olur. Size iş hayatında ne iş verilirse küçümsemeden yapın. Çünkü işin küçüğü ve büyüğü olmaz, iş iştir. Ben iş hayatımda sürekli insanı ön planda tuttum. Yapılan ve hayata geçirilen her yeni proje de beni mutlu ve motive etti.”dedi. Ziyaretin sonunda Özdoğan, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Haber/Ahmet KILAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10