Soydaşlardan mesaj var

İran ve Rusya ile Suriye rejiminin bombardımanı altındaki Bayırbucak Türkmenleri için Çerkezköy'de başlatılan yardım kampanyasında toplanan ayni yardımlar dün yola çıktı.

Çerkezköy 4.12.2015 17:57:00 0
Soydaşlardan mesaj var

Türkmen Dağı 2.Sahil Tümen Komutanlığı ise yardım kampanyasına destek olan Çerkezköy halkına sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yazdı.
Geçtiğimiz hafta Cuma günü başlatılan ve önceki gün akşam sona eren yardım kampanyası kapsamında  Çerkezköy halkının büyük desteğiyle 2 bin battaniye,20 bin çift çorap, 500'e yakın yatak, temizlik malzemesi, çeşitli gıda ürünleri, çocuklar için bez, mama ve kıyafetler toplandı. Ardından bu yardım malzemeleri 3 TIR'a yüklendi.TIR'ın bir tanesi hayırsever bir vatandaşın desteğiyle, diğer 2 TIR ise yardım komitesi üyelerinin imkanlarıyla soydaşlara teslim edilmek üzere yola çıktı.


KOMİTE ÜYELERİ DE GİTTİ
'Milli Davaya Milli Yardım' sloganı ile toplanan yardımların teslimi için, yardım kampanyasını düzenleyen tertip komitesi üyeleri Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürleri Erbay Bekiroğlu, Vedat Deniz, gazeteci Şaban Kardeş ile Osman Öğütçü ve Barış Uyar'da teslimatın yapılması için Hatay'a gitti. Bugün yardım malzemeleri soydaşlara teslim edilecek.

TEŞEKKÜR ETTİLER
İran ve Rusya ile Suriye rejimini karşı mücadele eden Türkmen Dağı 2.Sahil Tümen Komutanlığı da Çerkezköy halkına teşekkür için sosyal medya hesabında ilçedeki yardım sırasında çekilen fotoğrafları paylaştı ve altına; "Biz Türkmen kardeşlerinin vermiş olduğu bu mücadele sırasında maddi manevi olarak yanımızda olan 7'den 70'e Türk Vatandaş'larına canı gönülden teşekkür ederiz. Biz kardeşlerinin acısını ve sıkıntısını paylaşmak için İl ve İlçe'lerde yardım kampanyasını düzenleyen tüm halkımıza Türkmen Dağı adına teşekkür ederiz. Allah yüce Türk Milleti'nden razı olsun. Selam ve Dua ile mesajı yazdı.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10