Namık Kemal'i andılar

Tekirdağ'da doğan Hürriyet ve Vatan Şairi Namık Kemal, vefatının 127'nci yıldönümünde Kapaklı'da düzenlenen etkinlikle anıldı.

Kapaklı 4.12.2015 18:05:00 0
Namık Kemal

Yıldızkent Ortaokulu Konferans Salonu’nda Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Namık Kemal’i Anma programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Pasin Akbulut, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz ve İbrahim Aktürk, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Kapaklı Çok Programlı Lisesi Edebiyat Öğretmeni Özlem Değirmenci yaptı.

HAYATI VE ESERLERİ ANLATILDI
Ardından öğrenciler, Hürriyet ve Vatan Şairi Namık Kemal’in hayatını ve eserlerini konu alan piyes sergiledi ve kaleme aldığı şiirleri okundu. Program sonunda Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve protokol üyeleri, programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10