Protokol imzalandı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans arasında işbirliği protokolü imzaladı. Banka, protokol kapsamında Oda üyelerine özel tahsis edeceği Faal Kart ile mal ve hizmet ihtiyaçlarını düÅ?

Çerkezköy 6.12.2015 16:42:00 0
Protokol imzalandı

Türkiye Finans ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği protokolü imzaladı. Banka, protokol kapsamında Oda üyelerine özel tahsis edeceği Faal Kart ile mal ve hizmet ihtiyaçlarını düşük maliyetler ile karşılamaları konusunda destek olacak. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda düzenlenen protokole imza törenine Türkiye Finans İşletme Bankacılığı Müdürü Deniz Bilgin, Türkiye Finans Çerkezköy Şube Müdürü Mehmet Uğurlu ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ katıldı. Protokol kapsamında oda üyelerine mal ve hizmet alımları için özel Faal kart tahsis edilecek. Buna göre, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri güncel fiyatlardan yüzde 0.10 düşük fiyat ile Faal Kart kullanabilecek. Oda’ya özel tanımlanacak Faal Kart Paketi’nde 2 ay ödemesiz dönemli Ödeme Planı seçeneği de yer alacak.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel hazırlanan Avantaj Paketi’ne göre; protokol süresi içerisinde açılan yeni açılan katılım hesapları için artı 5 paylaşım puanı uygulanacak. Üyelerden ilk yıl için Hesap İşletim Ücreti masrafı tahsil edilmeyecek.Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden yapılan EFT / havale işlemleri 6 ay boyunca ücretsiz olacak. Tahsilata verilen çeklerin hesaplarda asgari 10 gün kalması kaydı ile takas masrafı alınmayacak. İlk verilecek 10 yapraklı çek karnesi için sadece değerli kağıt bedeli artı 50 lira, 20 yapraklı çek karnesi için değerli kağıt bedeli artı 100 lira alınacak. Protokol süresi içerisinde üyeler bankanın aylık olarak belirlediği POS başabaş fiyatlarından ciro üst limiti 15 bin lira olmak şartıyla yüzde 0.40 düşük fiyat ile POS ürününü kullanabilecek.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10