Büyükşehir'i topa tuttu: "Bizi izlesinler"

Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Emre Kınay ve Ahu Türkpençe'nin 'Sondan Sonra' oyunu için geldikleri Tekirdağ Belediye Kültür Merkezinde karşılaştıkları duruma gösterdiği tepkinin yankıları sürÃ?

Tekirdağ 7.12.2015 16:24:00 0
Büyükşehir

Emre Kınay'ın paylaşımları üzerinden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren  AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Aytekin Öklü, “Tekirdağ çok güzel bir yer. Çok sayıda değeri, markası ve ürünü var. Bunlar üzerinden ülke basınına haber olmak varken ve belediyelerin başarması gereken bu iken ikide bir böyle kötü olaylarla ulusal basında haber olmak Tekirdağ’ın kaderi olmamalı. Yine üzüldük. Daha önce de, Atatürk’ün Tekirdağ’a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamalarında Atatürk’ü canlandıran devlet eski sanatçısı Gökhan Akyüz’ün ‘Erkekleri s... edin, kadınları huzuruma getirin, ben tek tek yerleştiririm” şeklindeki konuşması hepimizi üzmüştü. Şimdi de Emre Kınay’ın karşılaştığı kötü tablo ile ülkeye haber olduk. Maalesef CHP’li belediyeler iş yerine laf üretiyorlar, sonra da böyle olaylarla karşılaşıyoruz.”

AK PARTİ’Yİ İZLESİNLER
Emre Kınay’ın fotoğraflarını paylaşarak herkese duyurduğu salonun yıllar önce yapıldığını belirten Öklü, CHP’li Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesinin hiçbir alanda olmadığı gibi kültür ve sanat alanında da çivi çakmadığını öne sürdü. Öklü  sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti Hükümeti ve ülkemizin her köşesinde AK Partili Belediyeler, acıktıkları yeni sanat merkezleri, kültür merkezleri, tiyatro sahneleri ve diğer kültür, eğitim, sanat, gençlik çalışmalarıyla büyük işler yapıyorlar. CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesine bu örnekleri yerinde izlemeleri için rehberlik yapabiliriz. CHP’li belediyelerin kültür ve sanatta başarılı olması için AK Parti’nin yaptıklarını izlemesi, incelemesi, model alması onları da başarılı yapacaktır."

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10