CHP'de bir deprem daha

CHP eski İlçe Başkanı Birol Öztürk'ün CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınması ve Engin Camcı'nın İlçe Başkanı olmasının yankıları sürerken, CHP Çerkezköy İlçe Se

Çerkezköy 8.12.2015 13:22:00 0
CHP

Bir yılı aşkın süredir CHP Çerkezköy  İlçe Sekreterliği  görevini sürdüren Hüseyin Ülger, istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yönetimimizin kendi arasında yaptığı seçim ile İlçe Başkanlığına Yönetim Kurulu üyelerimizden Engin Camcı getirildi ve aldığımız kararı da İl Başkanlığına bildirdik. İl Başkanlığımızda bu kararı Genel Merkeze ilettiler. Partimiz için ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. İlçe yönetiminin kendi arasından seçtiği İlçe Başkanı ve mevcut yönetim ilçe yönetimini kongreye götürecek. 1,5 ay sonra yapılacak olan ilçe kongremizde güçlü bir yönetimin göreve gelmesini temenni ediyorum.” dedi.
İSTİFA GEREKÇESİ OLARAK İŞLERİNİ GÖSTERDİ
Görevini en iyi şekilde yaptığını ve görevinden istifa ettiğini sözlerine ekleyen Ülger, " İlçe Sekreterliği görevinden işlerimin yoğun olması dolayısıyla istifa etmek zorunda kaldım. İstifa etmemin başka bir nedeni yoktur.İlçe Sekreterliği görevimi,görevim süresince en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde bulundum.Partimizin tüzük ve kuralları neyi gerektiriyorsa o kapsamda görevimi sürdürdüm.

Bu nedenle hiçbir yönetim kurulu üyesi arkadaşım ve partilimiz görevimi aksattığımı yada yapamadığım konusunda bir şey diyemez.Ben her zaman partimin bir neferi olarak her zaman partimin ve yönetim kurulumuzun yanındayım ve olmayı da sürdüreceğim. Ben İlçe teşkilatımızda uzun yıllarda Gençlik Kolları Başkanlığı yaparak partimizin daha iyi yerlere gelmesi için mücadele etmiş bir kişi olarak partimizin yücelmesi için her zaman özverili şekilde çalışacağım. 

ÖZTÜRK GÖREVDEN ALINMIŞTI?
Geçtiğimiz 12 Kasım'da, CHP Tekirdağ İl Başkanlığı'na, CHP Genel Merkezinden CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzalı gelen faksla CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk'ün görevden alındığı duyurulmuştu.  Bu günlerde sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Öztürk'ten görevden alınmayla ilgili bir açıklama gelmemişti. Öztürk, görevden alınmasının ardından 2 hafta sonra açıklama yaparak görevden kendisini istifa ettiğini duyurmuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10