1911'de hedef şampiyonluk

1911 Çerkezköyspor, bu hafta lider Çorlu Kültürspor'a konuk olacak. Aldığı başarılı sonuçlarla zirve mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor'da hedef şampiyonluk. Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, Ã?

9.12.2015 15:27:00 0
1911

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, hafta sonu lider Çorlu Kültürspor ile karşılaşacaklarını belirterek, "ilk yenilgilerini tattırıp, şampiyonluk yolunda zorlu bir engelli geride bırakmak istiyoruz."dedi. 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Saray Belediyespor karşısında şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Şimdi önümüzde Çorlu Kültürspor deplasmanı var. Eğer bu maçı kazanırsak, şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atmış olacağız. Karşılaşmaya çok iyi hazırlanarak lideri kendi evinde yenmek istiyoruz” dedi.

BİRBİRİMİZE KENETLENDİK
1911 Çerkezköyspor takımının her geçen gün birbirine daha da kenetlendiğini belirten Narçın, “Futbolcularımız arasındaki arkadaşlık bağı gün geçtikçe güçleniyor. Bu da oyunlarına yansıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha iyi olacaklar.Çerkezköy’ün Tekirdağ Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi olan 1911 Çerkezköyspor Kulübü. Bütün Çerkezköy halkının bu takımı sahiplenmesi gerekiyor. Herkesin elinden gelen desteği bu kulübe vermesi gerekiyor. Maçlarda bu takımı yalnız bırakmamaları gerekiyor” diye konuştu.

MORALİMİZ YERİNDE

Geçtiğimiz hafta oynanan Saray Belediyespor maçını cezaları nedeniyle Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynadıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, "Karşılaşmada sergilediğimiz güzel futbolla istediğimiz sonucu aldık. Deniz Sert (2) ve Hakan Tice’nin ayağından bulduğumuz gollerle maçı 3-1 kazandık. Çorlu Kültürspor maçı öncesi haftaya moralli girdik.
OYUNCULARIM GÜZEL MÜCADELE ETTİ
Saray Belediyespor maçına çok iyi başladıklarını sözlerine ekleyen Sefer Ekizoğlu, “Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibi baskı altına aldık ve oyundaki üstünlüğümüzü kabul ettirdik. Sakatlarımıza rağmen bu karşılaşmadan alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Saray Belediyespor çok kaliteli ve ciddi bir rakip. Fakat oyuncularım ortaya koydukları güzel mücadele ile maçı kazanmasını bildi. Bu takım her geçen gün daha istekli oynuyor. Mücadele gücümüz gün geçtikçe daha da artıyor. Takımın bu hali, şampiyonluk için bize güzel sinyaller veriyor. Saray Belediyespor maçını daha farklı kazanabilirdik. 5-6 net pozisyondan faydalanamadık. Fakat futbolcularımın istekli hali beni oldukça mutlu etti” ifadelerine yer verdi.
OYUNCULARIN DURUMU
Saray Belediyespor maçında sakatlıkları devam eden Gençağa Yılmaz ve Salih İzmir’i riske etmediklerini belirten Ekizoğlu, “Bu iki oyuncumuzu Çorlu Kültürspor maçı öncesi dinlendirmek istedik. Diğer yandan Mesut Salmaz’ın sakatlığı devam ediyor. Mesut’un ayağında kırık olduğu tespit edildi. Mesut Salmaz ligin ilk devresini kapattı. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve takımla birlikte çalışmalara başlar” dedi.
ÇIKIŞA GEÇTİK
Şarköy Belediyespor maçı ile çıkışa geçtiklerini söyleyen Sefer Ekizoğlu, “Şarköy maçı ile 3’te 3’lük bir seri yakaladık. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. En başında beri söylediğim bir şey var. Bu takımın zamana ihtiyacı olduğunu söyledim hep. Gün geçtikçe takım daha da güçleniyor. Her geçen gün üstüne katarak ilerliyoruz. Bizim takımımızın kuvvet yönünden bir problemi yok. Her hafta gerçekleştirdiğimiz kondisyon çalışmaları neticesinde rakiplerimiz belli bir süreden sonra yorulmaya başlarken, bizim oyuncularımız maça başladıkları tempoda son dakikaya kadar mücadele edebiliyor” dedi.


ÇOK SIKI HAZIRLANIYORUZ
Hafta sonu Çorlu Kültürspor deplasmanına çıkacaklarını söyleyen Ekizoğlu, “Lider ile kendi sahasında oynayacağız. Karşılaşmaya çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Futbolcularımızın azmi ve inancı bizi çok memnun ediyor. Mesut Salmaz dışında tam kadro ile Çorlu Kültürspor maçına hazırlanıyoruz. İnşallah bu maçı da kazanıp lider ile aramızdaki puan farkını kapatmak, lidere ilk yenilgisini tattırmak istiyoruz” dedi. Ligdeki rakiplerinden kendilerinden çekindiğini söyleyen Ekizoğlu, “Bizim karşımızda hep savunma ağırlıklı oynuyorlar. Bu direnci kırmamız biraz zaman alıyor. Fakat dirençlerini kırdıktan sonra da kaliteli ayaklarımızla goller bulup sonuca gidiyoruz” dedi.
KÜFÜR UYARISI
Teknik Direktör Ekizoğlu, “Tüm futbolcularımı yürekten kutluyorum. Bundan sonra da güzel futbol oynayan, mücadele gücü yüksek bir takımla taraftarlarımızın karşısına çıkmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim taraftarlarımızdan bir isteğimiz var. Lütfen maçlarda küfür etmeyin. Sahamızın kapanmaması ve kulübümüzün zarar görmemesi için küfüre hayır diyelim” ifadelerini kullandı.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10