UKOME'den servisçileri sevindiren karar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) korsan servisçiliği önlemek için karar aldı. Bu karar ise Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından

Çerkezköy 14.12.2015 15:53:00 0
UKOME

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Servisçiler Derneği Başkanı Şenol Aydoğdu ve derneğin kurucusu ve Başkan vekili Adem Verici ile Çerkezköy Servisçiler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’a nezaket  ziyaretinde bulundu.
Burada dernek başkanları ve beraberindekiler, UKOME’nin korsan servisçiliği önlemek için aldığı kararı değerlendirdi. UKOME'nin aldığı kararla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, "UKOME’nin S ve J plakalarla ilgili aldığı karar bizleri memnun ve mutlu etmiştir.Bu konuda da önümüzdeki  hafta içerisinde şoför esnafımıza bilgilendirme toplantısı yapmayı düşünüyoruz.Bu toplantımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ı da davet ederek kendisine teşekkür edeceğiz.Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak  başta olmak Üzere  UKOME’den sorumlu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün’e ve tüm UKOME yetkililerine S ve J plakalar ile ilgili alınan ihale kararı için çok teşekkür ediyoruz. Hepimizin ortak kararı UKOME’nin bu yönde çok iyi bir karar almış olmasıdır.UKOME aldığı bu kararın esnafımızın menfaati doğrultusunda aldığını gördük.
UYGULAMADA GÜZEL OLSUN
Kapaklı Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, UKOME’nin aldığı kararların memnuniyetle karşılandığını belirterek, "Önemli olan alınan kararın güzel olmasının yanında uygulanmasıdır.Bu kararı alan UKOME yetkililerine teşekkür ediyorum.”dedi.
TAKİP EDİLMELİ
Çerkezköy Servis Araçları Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ise, "UKOME’nin S ve J plakalar ile aldığı kararı bizleri memnun etmiştir. Yol belgesi için alınan kararlar 31 Aralık 2015’te bitecek.Yeni yol belgesi alan araçlar için iyi olacağı gibi bölgemizde korsan çalışan araçlarında işi son bulacak ve bu yönden de esnafımız rahat edecek.Ancak UKOME’nin aldığı bu kararları diğer oda başkanlarımız da uygulamaları takip etmeleri gerekiyor. Eğer onlar konuyu yakinen takip ederlerse bizleri de üzmezler.” ifadelerini kullandı.
DESTEKLİYORUM
UKOME'nin aldığı kararı desteklediğini belirten Kapaklı Servisçiler Derneği Başkanı Şenol Aydoğdu, "Bizim amacımız esnafımızın para kazanması olduğu gibi korsanlarında önüne geçilmesidir. İşte bu alınan karar aynI zamanda korsanlarında önünü kesen bir karar olmuştud. Bu nedenle alınan karar yerinde bir karardır.Bizleri memnun etmiştir."diye konuştu.
Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10