Yeniden doğdum

Bir süre önce Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümünü faaliyete geçiren Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi, başarılı bir ameliyata daha imza attı.

Çerkezköy 15.12.2015 17:32:00 0
Yeniden doğdum

Daha öncede açık kalp ameliyatları yapan ve hastalarını sağlığına kavuşturan hastaneye, sol kolunda ve göğsünde ağrı şikayeti bulunan 53 yaşındaki Rıfkı Çınar'ın yapılan muayenesinde kalbindeki 3 damarın tıkandığı belirlendi. Yapılan testlerin ardından Uzm. Dr. Cihan Dündar ve Uzm. Dr. Neslihan Albayrak tarafından anjiyo olan evli ve 5 çocuk babası Rıfkı Çınar, daha sonra Op. Dr. Orhan Coşkun tarafından ameliyata alındı.
4 SAAT SÜRDÜ
4 saat süren ameliyatın ardından Çınar sağlığına kavuştu. Başarılı bir ameliyat olduğunu belirten Uzm. Dr. Cihan Dündar, “Hastanın kalbindeki 3 ana damar ve bir yan damarındaki tıkanıklık giderildi. Ameliyattan 6 gün sonra hastamızı taburcu ediyoruz. Hastamız, bundan sonra sağlığına daha fazla dikkat edeceğine dair bizlere söz verdi. Üstelik sigarayı da bıraktığını söyledi” dedi.

 

 

Sık sık terlediğini ve sol kolu ile göğsünün ağrıdığını belirten Rıfkı Çınar, "Ağrılarım dayanılmaz hale gelince çocuklarım beni apar topar hastaneye götürdü ve ameliyat kararı alındı.Ameliyat sonrası kendisini çok daha iyi hissediyorum, Adeta yeniden doğmuş gibiyim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Rabbime şükürler olsun. Allah doktorlarımızın yokluğunu bizlere göstermesin”dedi.

35 YILDIR SİGARA TİRYAKİSİ
Yaklaşık 35 yıllık sigara tiryakisi olduğunu belirten Çınar, “Günde 4 paket sigara içiyordum. Ama artık sigarayı bıraktım. İnşallah bundan sonra ağzıma sürmeyeceğim.” dedi. Çınar, ardından eline aldığı sigarayı kırdı ve ailesine ve doktorlarına içmeme sözü verdi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10