Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), 28 Aralıkta yapılacak olan S ve J plakalarla ilgili ihale öncesi servisçileri düzenlenen toplantıyla bilgilendirdi. Çerkezköy Servis Araç Sa

Çerkezköy 21.12.2015 13:59:00 0

Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda UKOME yetkililerin S ve J plakalarıyla ilgili öncesi yapılan toplantıyı değerlendiren Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, “28 Aralık’ta yapılacak olan ihale öncesi ihaleye girecek olan arkadaşlarımızın bilgilendirilmesi çok faydalı oldu.Toplantıda ihaleye gireceklerin istenen evrakların tam olması konusunda uyarılarda bulunuldu ve herkesin konu hakkında haberdar olması içinde bu toplantının düzenlendiği belirtildi.”dedi.
Tanyeri, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yapılacak ihalenin S ve J plakaların var olduğu ve bundan sonra servisçi arkadaşlarımız evine ekmeğini rahat ve huzur içerisinde götüreceğinin bir göstergesidir. Yapılacak olan bu ihale bizleri memnun etmiştir. UKOME’nin yaptığı bu çalışmalar servisçiler için yeni bir adım yeni bir başlangıç olmuştur.Bundan böyle de UKOME servisçilerin hak ve hukukunu koruyacağına inancımız tamdır."

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10