Kardeş kent oldular

Malkara Belediyesi ile Kosava'nın Mamuşa (Mamushe) Belediyesi arasında kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi, orta çalışma programları ve projelerin yapılması için Kardeş Kent Ön Protokolü imzalandı. T

Malkara 21.12.2015 17:50:00 0
Kardeş kent oldular

Kültür, eğitim, sağlık alanlarında kültürel ve tarihi mirasın korunmasına yönelik iki tarafın işbirliğinin kurulmasına destek olunacak, belediye çalışanlarının eğitimi ve uzmanlıklarının arttırılması alanlarında düzenli olarak bilgi ve tecrübe alışverişi gerçekleştirilecek. Taraflar her iki tarafın faydasına olacak projeleri gerçekleştirme imkanını göz önünde bulunduracaklar.

 

 

 

Gerçekleştirilen Kardeş Kent Ön Protokolu imza törenine Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Mamuşa Belediye Meclis Üyeleri ve Mamuşa Belediyesi’nin daire müdürleri yer aldı.
ECDAT TORUNLARIN KARDEŞLİĞİ
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç arasında karşılıklı olarak atılan imzaların ardından bir açıklama yapan Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç; “Malkara Belediyesi’nin misafiri olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. İmzalanan kardeşlik protokolü aslında sadece resmiyete dökülmüş bir kardeşliktir. Halbuki bizim kardeşliğimiz asırlardır devam eden aynı ecdat torunlarının kardeşliğidir” dedi.
ASIRLARDIR KARDEŞİZ
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bugün bizler burada asırlardır devam eden kardeşliğimizi resmi protokole dökmüş olduk. Bizler her zaman kardeştik ve bundan sonra daha sıkı işbirliği ve çalışmalarımız ile bu kardeşliğimizi daha ileri seviyelere taşıyacağız. Bugün bizlerle birlikte olan Başkan Arif Bütüç ve ekibine bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
İmzalanan ön protokolün ardından Malkara Belediyesi'nin Ocak ayı Meclis Toplantısında Malkara Belediyesi ile Mamuşa Belediyesi'nin kardeş kent ilişkisi görüşülecektir.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10