Haftanın panoraması

Tekirdağ Süper Amatör liginde 10'uncu hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Önceki hafta Çorlu Kültürspor'u deplasmanda 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan 1911 Çerkezköyspor, Kapaklıspor'u da 2-0 ge?

Çerkezköy 23.12.2015 16:25:00 0
Haftanın panoraması

Süper Amatör Ligde 1911 Çerkezköyspor, bu hafta kendi evinde 3 puana 2 golle ulaşırken   Çorlu Kültürspor’da  Muratlı Belediyespor deplasmanından 3 puanı 2 golle çıkardı. 10’uncu hafta maçları sonunda 24 puana sahip iki takımdan 2 averaj farkla önde olan 1911 Çerkezköyspor liderliğini korurken, Çorlu Kültürspor ise ikinci sırada takibini sürdürüyor.  Lider 1911 Çerkezköyspor haftaya deplasmanda ligin son sırasında yer alan Büyük Çınarlıspor’a konuk olacak. Çorlu Kültürspor ise son sıranın bir üstünde yer alan Ergene Belediyespor’u kendi evinde ağırlayacak.

 

 

5. SIRADA YER ALDI
Son haftalarda iyi bir çıkış sergileyen Kapaklı Sitespor, geçen hafta kendi evinde Malkara Belediyespor’u tek golle geçerek 3 puanı aldı. Sitespor bu galibiyetle 16 puanla 5’inci sırada yer alırken, aynı puana sahip olan Malkara Belediyespor ise 4’üncü sırada kendine yer buldu.  Kapaklı Sitespor 11’inci hafta mücadelelerinde Saray Belediyespor deplasmana konuk olacak. Aynı puandaki Malkara Belediyespor ise 11’inci hafta karşılaşmalarında kendi evinde Çorlu Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.
EN GOLLÜ MAÇ
Süper Amatörde 10’uncu hafta geride kalırken haftanın en gollü maçı Ergene Belediyespor ve Saray Belediyespor arasında oynanan karşılaşma oldu. Saray Belediyespor mücadeleyi  4-1 kazandı. Bu galibiyetle puanını 13’e yükselten Saray Belediyespor 6’ncı sıraya yerleşirken Ergene Belediyespor ise 6 puanla 12’nci sırada kaldı.
Geride kalan haftada, Muratlı Belediyespor’a konuk olan Çorlu Kültürspor ve Ergene Belediyespor’a konuk olan Saray Belediyespor takımları deplasmanda yaptıkları mücadelelerden 3 puan çıkarırken Kapaklı Spor’u ağırlayan lider 1911 Çerkezköyspor, Büyük Çınarlıspor’u konuk eden Aşağı Sevindiklispor, Malkara Belediyespor’u konuk eden Kapaklı Sitespor ve Şarköyspor’u ağırlayan Çorlu Gençlerbirliğispor kendi evinde kazanan takımlar oldu. Bu hafta karşılaşmalarını BAY geçerek dinlenme fırsatı bulan 1461 Karadenizspor ise önümüzdeki hafta Çorlu Gençlerbirliğine konuk olacak. 11’inci hafta karşılaşmalarında ise Aşağı Sevindiklispor haftayı BAY geçerek dinlenme fırsatı bulacak.
11’İNCİ HAFTA MAÇLARI
Aşağı Sevindiklispor’un BAY geçeceği 11’inci haftada lider 1911 Çerkezköyspor ligin son sırasında yer alan Büyük Çınarlıspor’a konuk olacak. 1911 Çerkezköyapor’un en yakın takipçisi ve ligin iddiası yüksek takımlarından Çorlu Kültürspor ise önümüzdeki haftayı evinde ağırlayacağı Ergene Belediyespor maçıyla tamamlayacak. Kapaklıspor’un Muratlı Belediyespor’u konuk edeceği haftada Kapaklı Sitespor ise Saray Belediyespor deplasmanında 3 puan arayacak. Bu haftayı BAY geçen 1461 Karadenizspor Şarköy deplasmanında dinlenmenin verdiği enerjiyle puan kovalayacakken Malkara Belediyespor ise Çorlu Gençlerbirliğini ağırlayacak.
Haber Onur/ AYDIN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10