Çalışmalara hayran kaldı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Kent Konseyi'nde yapılan Rölyef Kursu'nu ziyaret etti. Burada kursiyerlerle tek tek tokalaşan Akay, yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirtere

Çerkezköy 23.12.2015 17:13:00 0
Çalışmalara hayran kaldı

Akay, dün Çerkezköy Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Burada Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ile görüşen Akay, Kent Konseyi’nin ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldı. Bir süre önce Ankara’da düzenlenen Kent Konseyleri toplantısına katıldığını belirten ve toplantıda bir çok şehrin Kent Konseyi'nin çıkarttığı bülteni gördüğünü belirten Karagöz, Çerkezköy Kent Konseyi Faaliyet Bülteni çıkarabilmek için Akay'dan destek istedi. bunun üzerine Akay yıl sonu bülteni için destek sözü verdi.

 

 

HAYRANLIĞI GİZLEYEMEDİ
Arıdndan Akay, Rölyef kursunu ziyaret etti. Burada adaylarla sohbet eden Akay, yapılan çalışmaları inceledi. Rölyef Kursu’nda yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirten Belediye Başkanı Akay, “Kurs hocamız Yasemin Tokgöz bu kurs için ciddi emekler harcadı. Kendisine de çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yaz, hazırladığınız eserlerle sergi açmıştık. Aynı şekilde bu yaz da sergi açacağız. Sizlerle böylesi güzel bir ortamda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Elimizden geldiğince Çerkezköy Kent Konseyi’nin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 


FOTOĞRAF HEDİYE ETTİ
Ziyarette Karagöz, Belediye Başkanı Akay’a geçen yıl Rölyef Kursu'nu ziyaretinde çektirilen hatıra fotoğrafını ile Kent Konseyi’nin projesi olan ve Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan “Vatan Size Minnettardır” anıtının görselinin bulunduğu tabağı Akay’a hediye etti. Ardından kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10