Spor tesisi için 200 üye aranıyor?

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırılması için harekete geçti. Yaklaşık 400 bin nüfusu olan 4 ilçeden, Fenerbahçe'ye gönül veren 200 üye aranıyor.200 üye bulunduÄ

Çerkezköy 24.12.2015 16:44:00 0
Spor tesisi için 200 üye aranıyor?

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında Çerkezköy’de de Şube oluşumu için harekete geçtiklerini belirterek, "Bunun için Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize ilçelerinden toplam 200 üye bulmamız gerekiyor. 200 üyeyi bulup Çerkezköy Şubesi’ni kurarsak, Fenerbahçe Spor Kulübü ilçemize yeni bir spor tesisi yapacak."dedi.

Bununla ilgili geçtiğimiz günlerde proje yetkililerinin Çerkezköy'e geldiğini belirten Kozuva, "Görüşmelerden sonraki 4 gün içinde Çerkezköy’de 50’ye yakın üye yaptık. Belediye Başkanımız Vahap Akay da var gücüyle projeye destek olmaya çalışıyor. Amacımız, Çerkezköy’e yeni bir spor tesisi kazandırmak” dedi.
YILDIRIM SÖZ VERDİ
Konuyla ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım’la görüşen ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, “Çerkezköy merkez olmak üzere Kapaklı, Saray ve Vize ilçeleri de bu merkeze dahil edilecek. Başkanımız 4 ilçeden toplam 200 üye çıkartılması halinde Çerkezköy’e bir spor tesisi sözü verdi” dedi.
DESTEK VERİYORUZ
Çerkezköylülerin faydalanabileceği yeni bir spor tesisinin ilçeye kazandırılması amacıyla projeye destek verdiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ÇTSO Başkanımız Süleyman Kozuva bu konuda oldukça çaba sarf ediyor. Ben de bu projeye yeni üyeler kazandırarak bu spor tesisinin ilçemize gelmesi için elimden geleni yapıyorum. Gerekli üye sayısına ulaşıldığı takdirde tesisle ilgili elimizden gelecek ne varsa Çerkezköy Belediyesi olarak yardımcı olmaya hazırız” açıklamalarında bulundu.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10