Lider, Büyük Çınarlıspor deplasmanına gidecek

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren lider 1911 Çerkezköyspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Büyük Çınarlıspor karşılaşmasının hazırlıklarını tama

Çerkezköy 25.12.2015 15:25:00 0
Lider, Büyük Çınarlıspor deplasmanına gidecek

Deplasmanda pazar günü 13 Kasım Sahası’nda saat 13.00’da Büyük Çınarlıspor ile karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor, maç öncesi son antrenmanını Kapaklı Futbol Sahası’nda yaptı. Antrenmana sakatlığı süren Mesut Salmaz ile izinli olan kaleci Sedat Çolak ve Deniz Sert katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Gençağa Yılmaz ise antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı.Antrenmana koşu ile başlayan 1911 Çerkezköysporlu futbolcular, daha sonra pas ve taktik çalışması yaptı. Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu, antrenmanda futbolcularına bol bol duran top ve şut çalıştırdı.

 

KİMSEYİ HAFİFE ALMIYORUZ

Ligde hiçbir rakiplerini  hafife almadıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, “Rakibinizi hafife alırsanız, baştan kaybedersiniz. Biz tüm mücadelelere final havasında hazırlanıyor, rakibimiz kim olursa olsun elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyoruz. Rakibi küçümsemek gibi bir gaflete düşmedik, düşmeyeceğiz. Büyük Çınarlıspor deplasmanında takımın genç oyuncuları Mehmet Oğultarhan ve Enes Çorak’a da süre vermek istiyorum. Onların da bu şansı en iyi şekilde değerlendireceklerine eminim” dedi.
Puan kaybı yaşamadan yollarına devam etmek istediklerini belirten Ekizoğlu, "Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Artık puan kaybı yaşamadan yolumuza devam etmek ve lig sonunda hedeflediğimiz şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Takımım her geçen hafta daha iyi oynuyor. Daha da iyi olacağına inanıyorum. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Bugüne kadar beni mahcup etmediler. İnşallah çok çalışıp, arzuladığımız hedeflere ulaşacağız” diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10