Yılbaşı partisiyle yorgunluklarını attılar

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, geride kalacak olan yılın yorgunluğunu atmak için çalışanların ve çok sayıda davetlinin katıldığı '2016'ya Merhaba' partisi düzenledi.Burada hastane çalışan

Çerkezköy 27.12.2015 16:57:00 0
Yılbaşı partisiyle yorgunluklarını attılar

Çorlu Hilton Garden Inn'de düzenlenen yılbaşı eğlencesine, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık, Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, hastane çalışanları ve yakınları katıldı. 2015 yılında hastanede daha konforlu ortamlarda hizmet verme başladıklarını belirte Optimet Hastanesi ve Optimet Çorlu Tıp Merkezi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, "Geleneksel yeni yıl balo gecesinde hastane ve Tıp merkezimizin çalışanlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.Hüzünleri ve sevinçleri ile bir yılı daha arkamızda bırakıyoruz.

 

 

 

 

Bu yıl geçmiş yılların emeklerini hasat ettiğimiz yıl oldu.Ek binamızı hizmete açarak,daha ferah alanlarda hizmet verme konforuna kavuştuk.Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim.Yine bir yıl içerisinde hastanemiz,yılın başarılı sağlık girişimcisi ödülüne layık görüldü.Türkiye çapında yapılan değerlendirmede zincir hastaneleri ve çeşitli yerel grupların içerisinden sıyrılarak ödüle layık görülmek bizleri gururlandırdı."dedi.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık ise, "Hastane Yönetim Kurulu olarak biz devamlı birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi hizmetler yapmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Geceye katılan tüm Optimed çalışanlarına teşekkür ediyor, yeni yıldaki beklentilerinizin gönlünüze göre olmasını diliyorum."dedi.

 

 


GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Konuşmaların ardından yenen akşam yemeği sonrası hastane çalışanları canlı müzik eşliğinde doyasıya dans ederek eğlendiler.
 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10