Çalışanlarını unutmadılar

BONY Tekstil yönetiminin Silivri Garden Et Lokantası'nda düzenlediği programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, BONY Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı

Çerkezköy 27.12.2015 17:12:00 0
Çalışanlarını unutmadılar

Programda ilk olarak BONY Tekstil çalışanları tarafından hazırlanan yeni yıl klibi izlendi. Klibin izlenmesi sırasında katılımcılar oldukça keyifli anlar yaşadı.
AMACIMIZ ÇALIŞANLARI VE KENDİMİZİ MUTLU ETMEK
Klibin izlenmesinin ardından açılış konuşması yapan BONY Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, “Yeni bir seneye hayırlısıyla gireceğiz.

 

 

 

2016’nın çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. Yeni seneye yeni bir teknoloji ve yeni bir anlayışla giriyoruz. Amacımız devamlılığı sağlamak, işimizi devam ettirmektir. Teknolojiye ayak uydurmayanların sonu iyi değil. Bütün amacımız çalışanımızı ve kendimizi mutlu edebilmektir. Yaklaşık 30 seneyi geride bıraktık. Çalışanlarımızla aile gibi hareket ettik. Kesinlikle işim beni hiç üzmedi, hep mutlu oldum. Bundan sonra da inşallah çalışanımla ve ailemle mutlu olacağım. Çünkü zorlukların içinden geldik. İnanıyorum ki her geçen sene daha iyiye gideceğiz. Krizler bizi çok etkilemeyecek. Herkesin yeni yılını canı gönülden kutluyorum” dedi.
BAYRAĞI ÇOCUKLARIMA TESLİM EDECEĞİM
Gülkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İki sene daha çekeceğiz. İnşallah 2 sene içinde çocuklarım okullarını bitirir ve işin başına geçer. Çalışanlarımla birlikte olmak için çok çaba sarf ettim. Bugünkü manzara da bunun kanıtıdır. Ekiplerim canla başla çalışıyor. Hiçbiri yokluğumu aratmıyor”

 

 

 


PAYLAŞIRSANIZ HAYAT GÜZEL
Geçen sene düzenlenen kutlama programında araba verdiklerini ve bu yıl için de ev vaadinde bulunduklarını hatırlatan Gülkaya, “Fakat arkadaşlarımız ev parasını bölüp 5’er bin lira olarak dağıtmanın daha makul olacağını düşündüler. İnşallah bu miktarı önümüzdeki yıl 2 katına çıkarırız.” dedi. Çalışınca başarılamayacak hiçbir şeyin olmadığını sözlerine ekleyen Gülkaya, “Başarılamayacak şey yok. Başarmak kadar güzel bir şey de yok. Çaba sarf etmeden başarı olmaz. Yeter ki insanlar istesin.

 

 

Ben çok mutluyum, çalışanlarımın da mutlu olduğuna inanıyorum. İnşallah sizleri daha da mutlu etmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Kazandıklarımı sizinle paylaşacağım. Çünkü paylaşırsanız hayat güzel, paylaşabildiğim müddetçe paylaşacağım. Hepinize mutlu yıllar diliyorum” diye konuştu.
ÇALIŞANLARIN VE SANAYİCİLERİN YANINDAYIZ
Bir yılın daha geride kalmak üzere olduğunu belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, "Hep birlikte çok çalışıp yoruldunuz. Ülkemize katma değer kazandırdınız.

 

 

İnşallah önümüzdeki yıl da çok daha güzel işler yapacak ve ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceksiniz. Bizler çalışanların ve sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
PLAKET VERİLDİ
Konuşmaların ardından BONY Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, 10, 15 ve 20’nci yılını dolduran çalışanlarına plaket ve hediyeler verdi. Yenen yemeğin ardından geceye katılanlar canlı müzik eşliğinde eğlendiler.

 

 


ÇEKİLİŞLE 5 BİN LİRA HEDİYE
Yemekte, her yıl geleneksel hale getirilen hediye çekilişlerine geçildi. Çekilişlerde BONY Tekstil’de 3 yılını doldurmuş 605 kişi arasından 20 kişiye çekilişle 5’er bin lira dağıtıldı. Çekilişin ardından çalışanlar tarafından Gülkaya’ya “Çalışanına En Çok Değer Veren Patron Oscar’ı” verildi. BONY Tekstil çalışanları gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynayarak eğlendi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10