25 saat susuz kaldılar

Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ekipleri, Çorlu Deresi'nin Küçük Sanayi Sitesi mevkiinden başlattığı Çerkezköy İmar Sahası Taşkın Koruma Proje

Çerkezköy 27.12.2015 17:16:00 0
25 saat susuz kaldılar

Hattın yapımı için ekipler bölgede yatay delme metodunu kullanıp buradaki çalışmalarını tamamladıktan birkaç gün sonra içme suyu hattının eski olmasını nedeniyle Hayri Batur Caddesi üzerindeki su borusu patladı. Cuma günü akşam saatlerinde yaşanan su patlağı nedeniyle Fevzi Paşa Mahallesi’nin büyük bölümüne su verilemedi. Ekiplerin çalışmalarını ardından mahalleye yaklaşık 25 saat sonra su verilebildi. Çalışmalar sırasında caddenin trafiğe kapatılması nedeniyle, sürücüler küçük sanayi sitesinin içinden geçerek ulaşımlarını sağladı.

 

 

ÇALIŞMAYLA ALAKASI YOK
İçme suyu hattındaki patlağın yapılan yağmur suyu hattı çalışmaları ile alakası olmadığını belirten TESKİ Çerkezköy Şube Müdürlüğü yetkilileri, "Biz o bölgedeki çalışmalarımızı günler öncesinden tamamlamıştık. Bilindiği üzere Çerkezköy’ün içme suyu hattı çok eski. Bölgeden geçen ağır vasıtalar nedeniyle eskiyen içme suyu hattında patlak meydana geldi. Dolayısıyla yağmur suyu hattı yapım çalışmaları kapsamında kazmadığımız Hayri Batur Caddesi’ni, su patlağı onarımı için kazmak zorunda kaldık” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10