İşbirliği anlaşması imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Fransa Rouen Üniversitesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Fransa'nın Rouen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ca

Tekirdağ 29.12.2015 15:09:00 0
İşbirliği anlaşması imzalandı

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ile Prof. Dr. Şefik Kurultay, üniversite dekanları ve merkez müdürleri de hazırbulundu.

 

 

 

 

İmza töreninden önce her iki üniversite hakkında sunum ve tanıtım videolarının gösterimi gerçekleştirilirken, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, üniversitenin tarihi gelişiminden bahsederek, “Üniversitemiz 2006 yılında kurulmuş olmasına rağmen hızla gelişme kaydederek, başarılarıyla adından söz ettiren genç ve dinamik bir üniversite olarak anılmaktadır. Üniversite olarak, uluslararası ilişkilerinin geliştirilmesi ve işbirliği imkanlarının arttırılmasına büyük önem vermekteyiz. Bu bağlamda pek çok uluslararası üniversite ile değişim programları kapsamında anlaşmalar gerçekleştirdik. Bugün imzalayacağımız protokolün de iki üniversite arasında yeni oluşumların kapısını açmasını diliyorum” dedi.
Fransa Rouen Üniversitesi Rektörü Dr. Cafer Özkul da gösterilen misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Namık Kemal Üniversitesi’nde meydana gelen gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, anlaşmanın önemine değindi. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10