Kıbrıs Barış Harekatı kitabını hediye ettiler

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret eden gaziler, Kaymakam Kubilay'a, Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin hazırlamış olduğu "Kıbrıs Barış Harekatı" adlı kitap ile "Muha

Çerkezköy 29.12.2015 15:21:00 0
Kıbrıs Barış Harekatı kitabını hediye ettiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Recep Kayacı, Başkan Yardımcısı İbrahim Makarnacı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyeleri, Kaymakam  Kubilay’ ı Makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kubilay, "Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye Muharip Gaziler Derneği güzel çalışmalara imza atıyor. Bugün bu topraklarda yaşıyorsak ve bu görevleri yapıyor isek bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş aziz şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimize borçluyuz. Sizler ile birlikte olduğumuz zaman ailemizle birlikteymişiz gibi hissediyoruz. Gazilerimiz sadece belirli günlerde değil her zaman yanımızdalar. O yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Tüm aziz şehitlerimizi ve siz gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Tüm şehit ailelerimize, gazilerimize ve ailelerine saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. 2016 yılının herkese hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni yılınızı tebrik ediyorum.” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10