Yılın ilk tiyatrosu 'Aşk Terapisi'

Çerkezköy, yılın ilk tiyatro gösterisinde birbirinden ünlü oyuncuları ağırlayacak. Halk Eğitim Merkezi'nde 7 Ocak günü Hülya Koper ile Macit Koper'in yazdığı, Somer Karvan'ın yönetti?

Çerkezköy 29.12.2015 15:26:00 0
Yılın ilk tiyatrosu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yeni yılın ilk tiyatro gösterisi 7 Ocak Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşturulacak. İstanbul Jest Tiyatro Ekibi tarafından oynanacak olan ‘Aşk Terapisi’ isimli tiyatro gösterisi saat 19.00’da başlayacak ve ücretsiz olarak sergilenecek. Hülya Koper ile Macit Koper’in yazdığı, Somer Karvan’ın yönettiği ve komik olayların yer aldığı 2 perdelik tiyatro oyununda Janset, Suzan Aksoy, Yusuf Atala, Somer Karvan ve Fulden Akyürek gibi isimler yer alacak.

OYUNDA NE ANLATILACAK
Sıradan bir terapist olan Sorgun günün birinde ilkokul aşkıyla ilginç şekilde karşılaşır. Olaylar bundan sonra akıl almaz halde gelişmeye başlar. Meraklı ve oğlunu evlendirmek isteyen annesiyle ve muayenehaneye gelen garip tiplerle başa çıkmaya çalışan Sorgun sonunda kararını ne yönde verecek? Finalini seyircinin belirlediği oyun 7 Ocak’ta Çerkezköy halkının beğenisine sunulacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10