Altınyıldız, çalışanlarını ve minikleri unutmadı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen tekstil firmalarından Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon Fabrikası, çalışanlarını ve bünyesindeki kreşte eğitim gör

Çerkezköy 30.12.2015 16:48:00 0
Altınyıldız, çalışanlarını ve minikleri unutmadı

Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon Fabrikası, her sene olduğu gibi bu sene de tüm senenin yorgunluğunu atmak ve yeni yıla merhaba demek için yılbaşı balosu düzenledi.

 

Baloda, çalışanlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Fabrikanın üst düzey yöneticilerininde katıldığı programda, eğlencenin yanı sıra, tüm işletmeler için düzenlenen çekilişte 20 çalışan altın, 20 çalışan ise hediye çeki kazandı.

 

MİNİKLERE HEDİYELER VERİLDİ

Yeni yıl heyecanı Altınyıldız Kreşinde de yaşandı. Altınyıldız çalışanları ile Boyner Holding çalışanlarının katıldığı bir çekiliş düzenlenerek, kreşteki 56 çocuğa istediği oyuncaklar hediye edildi. Çekilişin yanı sıra, Boyner Holding Yönetim Kurulu da çocukları unutmayarak, tüm çocuklara eğitici oyuncak hediye etti. Eğlenceli bir kutlamayla, çalışanlar, çocuklar ile bir araya gelerek, hediyelerini bizzat kendileri verdiler.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10