Minik ressamlar ödüllerini Akay'dan aldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy'de ilkokul 1,2,3 ve 4. sınıflar arasında 12-18 Aralık Tutum-Yatırım ve Yerli Malı Haftası temalı resim yarışması düzenlendi.

Çerkezköy 30.12.2015 16:52:00 0
Minik ressamlar ödüllerini Akay

Düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından ödülleri verildi.Öğrencilerin yeni yıllarını da tebrik eden Akay, öğrenci velileri ile de sohbet etti.ÖDÜL

 

ALAN ÖĞRENCİLER

Yerli Malı haftası ile ilgili resim yarışmasında ödül alan öğrencilerin isimleri ise şöyle: Birinci sınıflarda birinci Çerkezköy Tepe İlkokulu’ndan Ege Koruyucu, ikinci Özel Gülerçin Koleji’nden Selin Minareci, üçüncü ise Tepe İlkokulu’ndan Elif Azra Aydın oldu. İkinci sınıflarda ise birinci Tepe İlkokulu’ndan Yağmur Tokmak, ikinci Özel İdare İlkokulu’ndan Ceren Sancak, üçüncü Fevzipaşa İlkokulu’ndan Melek Ecrin Bilgin oldu. Üçüncü sınıflarda ise birinci Tepe İlkokulu’ndan Hüsna Korkmaz, ikinci Mevlana İlkokulu’ndan Seçil Gündoğdu, üçüncü ise İnci Narin Yerlici İlkokulu’ndan Uğur Civan oldu. Dördüncü sınıflar kategorisinde de birinci İnci Narin Yerlici İlkokulu’ndan Mustafa Yarar, ikinci Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu’ndan Miray Sude Saz, üçüncü ise Çerkezköy Tepe İlkokulu’ndan Ekin Simge Şuekinci oldu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10