Toplu sözleşme imzalandı

Süleymanpaşa Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN), düzenlenen yılbaşı balosunda düzenlenen törende toplu sözleşmeyi imzaladı.

Süleymanpaşa 31.12.2015 14:11:00 0
Toplu sözleşme imzalandı

Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi’ndeki yılsonu kokteylinde gerçekleşen imza töreninde TÜM BEL SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, Tekirdağ Şube İdari Sekreteri Zülküf İşler, Mali Sekreter Turgut Ünsal, Basın Yayın Sekreteri İslam Atak ve işyeri temsilcisi Yaşar Yavaş hazır bulundu.
2016 ve 2017 yılını kapsayacak anlaşma ile ilgili konuşan TÜM BEL SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, “Süleymanpaşa Belediyesi’ne sunduğumuz anlaşmada 2 yıllık toplu sözleşmeyi en üst düzeyden imzalayan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’a emeğe verdiği değerden dolayı TÜM BEL SEN adına çok teşekkür ederim.” dedi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise; “Öncelikle herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. TÜM BEL SEN’deki arkadaşlarımız ile görüşmelerimiz doğrultusunda protokolümüzü imzalıyoruz. Arkadaşlarımız yeni yıla keyifli girsin. Herkese hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10