Antrenörleri onlara güveniyor

Çerkezköy Spor Kulübü ve Şampiyon Spor Kulübü Taekwandocuları, Ocak ayında Alanya ve Sakarya yapılacak olan Türkiye Taekwando Şampiyonasına antrenörleri Bilal Güzel,Oğuz Güzel ve Vural Ayaz nezaretinde

Çerkezköy 31.12.2015 18:16:00 0
Antrenörleri onlara güveniyor

Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, 9-13 Ocak tarihinde Alanya’da gerçekleşecek olan Türkiye Genç Erkekler ve Büyük Erkekler Şampiyonası ile Sakarya’da 15-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan  Anadolu Yıldızları Türkiye Taekwando Şampiyonasına Güzel Spor Kulübü olarak sıkı şekilde harılandıklarını söylediler. Güzel, "Bu şampiyonalarda hedefimiz dereceler elde etmek. Bu nedenle aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm sporcu kardeşlerim çalışmaları aksatmadan sürdürüyor ve hepsinin de hedefi madalya kazanmak.İnşallah bu şampiyonlardan da ilçemize derecelerle döneceğiz.”dedi.

ÇOK ÇALIŞIYORUZ
Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz ise, Alanya ve Sakarya'da yapılacak olan Türkiye Taekwando Şampiyonalarında da dereceler elde ederek ilçemizin ismini her zamanki gibi yine büyük kitlelere sporda da duyurmaya devam etmek istiyoruz. Bu nedenle sporcularımız çok hırslı şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Onları şampiyonaya en iyi şekilde hazırlama gayreti içerisindeyiz ve çalışmalarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz. Kapalı mekan dışında da çalışmalarımızı açık mekanlarda da kondisyon depolayarak devam ediyoruz. Şampiyon Spor Kulübü olarak hedefimiz bu üç şampiyonada da mutlak derece elde etmek. Şampiyonaya katılacak olan sporcularımızda çalışmalarını hırslı şekilde sürdürmeleri bizleri sevindiriyor.  İnşallah derecelerle döneceğiz.”dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10