Beyaz mücadele

Kapaklı'da yılın son günü etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen ilçede belediye ekipleri yoğun bir mücadele verdi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, soğuk hava nedeniyle buzlanma

Kapaklı 1.01.2016 14:52:00 0
Beyaz mücadele

Yeni yıl öncesi ilçenin ve bölgenin yoğun kar yağışına maruz kaldığını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yeni yılın müjdeleyicisi olan kar, ilçemizi adeta beyaz bir gelinlik gibi süsledi. Fakat yoğun kar yağışı, bazı noktalarda ulaşımda aksaklıkların yaşanmasına neden oldu. İşte bu noktada devreye giren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekiplerimiz kar ile mücadele çalışmalarına geceden başlayarak, aksaklıkları minimum seviyeye indirdi” dedi.

 

 

FEN İŞLERİ VE TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Kar yağışının yoğun olduğu yollarda ve mahallerde Fen işleri ve Temizlik işlerine bağlı ekiplerin kepçe ve greyder ile kar temizleme çalışması gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz de mahallelerimizdeki kaldırımlar ve yollarda kar temizleme çalışmalarını sürdürdü. Tuzlama aracı ile yollarımızda tuzlama çalışmaları sürmektedir. Kar yağışı ve gece don ihtimaline karşı tüm ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

 

YETERLİ MALZEME VE EKİPMANIMIZ VAR

Ekiplerin bu süre zarfında 7/24 esasına göre çalışacaklarının altını çizen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Depolarımızda yeteri kadar tuz ve solüsyon malzemesi bulunmaktadır. Ekiplerimiz her an göreve hazır bir şekilde beklemektedir.

 

 

Bunun yanında devriye gezen ekiplerimiz de olumsuzlukların yaşandığı noktaları tespit ederek, diğer ekipleri o bölgelere sevk etmektedir. İnşallah bu kışı da hiçbir olumsuzluk yaşamadan atlatacağız” diye konuştu.

Haber / Ahmet KILAVUZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10