Kozuva ailesinin anne acısı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva'nın annesi Feruzan Kozuva, tedavi gördüğü Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Feruzan Kozava, gözyaşları içinde

Çerkezköy 2.01.2016 10:02:00 0
Kozuva ailesinin anne acısı

Çerkezköy’ün önemli firmalarından Kardeşler Yapı’nın sahiplerinden ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ile Kozuva Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi Mustafa Kozuva, Sinan Kozuva ve Emre Kozuva’nın anneleri, Adem Kozuva’nın eşi Feruzan Kozuva, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözerini yumdu.

 

Merkez Osmanlı Camiinde düzenlenen Cenaze törenine Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu,Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Çerkezköy eski Belediye Başkanlarından Ali Ertem ve Remzi Garip, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Zafer Avcılar ve Kurucu Başkan Ömer Kılınç, ÇTSO yönetim ve meclis üyeleri, ile çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

 

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Burada baba Hacı Adem Kozuva ile Kozuva kardeşler taziyeleri kabul etti. Annelerinin hayatını kaybetmesinin acısını yaşayan Kozuva kardeşler, gözyaşlarını tutamadı.

 

Feruzan Kozava, kılınan cenaze namazının ardından Türbedere Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Burada Süleyman Akbulut'un yaptığı duaların ardından

vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10